неделя , юли 23 2017
Начална Страница / Актуални / Любимата Toyota Supra се завръща

Любимата Toyota Supra се завръща

Завръщането на най-добрия и обичан спортен автомобил на Toyota е „обществена тайна“ през последните години.

Първите наченки на това дойдоха през 2014-та година с връщането на спортната концепция Toyota FT-1, последвана от запазване на търговската марка „Supra“, в САЩ.

Вижте още: Нов лидер при най-икономичните автомобили

След две години и много очакване, явно е подадено заявление за подобна търговска марка и в Европа.

Според форума SupraMKV, заявление за марка е подадено в европейските регулатори на 3-ти юни. Или казано по друг начин – завръщането на модела предстои…

И макар повече подробности за спортния автомобил да са забулено в мистерия, в медийното пространство се лансират няколко неща свързани с него.

супра

На първо място се очаква той да е плод на джоинт-венчър между BMW и Toyota. Тоест ще бъде споделена платформата на модела BMW Z4, като разбира се моделът ще носи популярното сред автомобилните среди име „Supra”. Разработката се очаква да се отличава с далеч по-различен интериор и екстериор от спортния представител на BMW.

Много е вероятно новият автомобил да се предлага в две разновидности – с четири и шестцилиндров турбо-двигател на BMW. Говори се и за последващо представяне и на хибридна разновидност на модела.

Очакванията са инжинерната компания Magna-Steyr да се занимава с производството в Граац, Австрия, като на година да се проивеждат около 60 000 автомобила.

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …