четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Този смартфон за 200 долара е с отлично съотношение цена-качество

Този смартфон за 200 долара е с отлично съотношение цена-качество

Моделът Honor 5X съчетава в себе си много, на ниска цена. Срещу едва 199.99 долара на международните пазари, потребителите ще получат доста за парите си.

Премиен метален дизайн

1

Това, което хваща окото на потребителите веднага, е премийния вид на устройството. Отличаващ се със заоблени краища, този модел има вид на смартфон от висок клас. Логото му е графирано с лазер, което го отдалечава сериозно от останалите смартфони в този ценови диапазон.

Разполага със сензор за пръстови отпечатъци и то много бърз

Разположен на гърба на устройството, сензорът за пръстови отпечатъци е бърз и точен. Отключването става за половин секунда, което е бързо по всички стандарти. Сензорът е адаптивен, което означав, че колкото повече го използвате, толкова по-бързо ще ви се отключва устройстовто.

2

Разполага с голяма батерия

Батерията на устройството е с капацитет от 3,000 mAh. Това е повече от достатъчно да издържи ден при натоварена употреба. Освен това разполага със софтуера SmartPower 3.0, технология, която намалява ползването на енергия с 30%.

Дисплеят е голям и наситен

Дисплеят на устройството 5.5-инчов с FHD-резолюция и наситеност от 401 точки на инч. Това го прави много конкурентен на пазара.

Камерата е с добро качество

Задната камера на устройството е 13-мегапикселова, като разполага с автофокус и LED-светкавица. Предната камера е 5-мегапикселова.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …