сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Три причини да се ъпгрейдните към новия Galaxy S7

Три причини да се ъпгрейдните към новия Galaxy S7

Когато става въпрос за Android-смартфони, „кралят“ в момента е новия модел на Samsung – Galaxy S7. Той бе обявен от изданието Consumer Report за най-добрия смартфон правен някога до момента.

И все пак, ако все още не сте убедени в това, което казват експертите, че няма по-добро устройство на пазара ето ви три причини, за да ъпгрейдните старото си устройство с Galaxy S7:

Вижте още: Samsung Galaxy S7 vs HTC 10, кой е по-добър?

Най-добрият дисплей на пазара в момента

Новият модел се отличава с най-добрия дисплей в света, според Реймънд Сонейра от DisplayMate, сайт специализиран в тестове върху дисплеите на водещи устройства по света. До момента с титлата се отличаваше друг модел на южнокорейският производител – Galaxy Note 5.

защо да купите новия galaxy s7

Според Сонейра, Samsung е успял да създаде AMOLED-дисплей, подобен на този при модела Note 5, но значително по-малък. Въпреки че е с 20% по-малък, дисплеят на S7 се отличава с по-голяма наситеност на инч, в сравнение с Note 5. Новият дисплей също така е с 24% по-ярък от този при S6 при максимална степен на яркост. Две нововъведения се откриват при дисплея на новия смартфон. Първото е свързано с възможността да е „винаги включен“, без да се засяга живота на батерията, а второто е свързано с персонално автоматизиране на процеса на яркост, който запомня предпочитанията на потребителите, в зависимост от светлината.

Сравнен с модела iPhone 6s, според експертите, дисплеят на Samsung е по-добър по няколко направления, като най-същественото предимство е в насоката на използването на „полялизирано стъкло“.

„Дисплеите при моделите Galaxy S7 и Galaxy Note 5 са много близо един до друг в представянето си и по отношение на състезанието за най-добър дисплей на смартфон в света. Предвид обаче на по-голямата наситеност на инч при модела S7, въпреки по-малкия му с около 20% размер, той печели надпреварата за най-добър дисплей, който сме тествали до момента“, коментира Сонейра.

Камерата

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена под 400 долара

Камерите на новите модели на Samsung се определят не от един и двама експерти, като най-добрите на пазара в момента.

най-добрата камера смартфон

Въпреки, че на пръв поглед те са с по-ниски характеристики, заради намаляването на броя на мегапикселите до 12, благодарение на новите сензори се постига изключително високо качество на снимки в слабо осветена среда.

Сензорът е с големина от 1.4 um, като сериозно е поработено и върху софтуерът при заснемането.

Паметта

Колко пъти сте искали да заснемете момент и смартфонът ви е казвал, че паметта е пълна. А моментът е отминавал… Това вече едва ли ще ви се случи с новия модел. Макар, че базовия модел разполага с 32 GB вътрешна памет, тя може да се разширява до цели 200 GB посредством карта памет. Подгответе се за много повече снимки и клипове…

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …