петък , декември 9 2016
+500
Начална Страница / Актуални / Тръмп поведе на Хилъри, дни преди изборите

Тръмп поведе на Хилъри, дни преди изборите

Доналд Тръмп поведе на Хилъри Клинтън, като предпочитан кандидат за предстоящите президентски избори, сочат последните национални проучвания в САЩ. Това се случи, след изненадващите новини дошли от ФБР, за разследване на противоречивите имейли, изпращани от Клинтън.

Т. Реслър: Тръмп като президент ще предизвика много волатилност

Проучването на ABC News/Washington Post сочи преднина от 1% в национален мащаб за Тръмп. Според изследването, Тръмп се радва да подкрепа от 46% от гласоподавателите, на фона на 45% за Клинтън.

Изследването е било проведено в периода между 27 и 30-ти октомври, или след като на 28-ми октомври, директорът на ФБР, обяви разследване върху частните имейли на Клинтън.

тръмп и клинтън

Разследването бе подновено, след като през юли временно бе прекратено. Причината за решението са новите чувствителни данни, открити в електронните писма на Клинтън, докато е заемала важна длъжност в щатската администрация.

От щаба на Клинтън отправиха обвинения към ръководителя на ФБР, че е нарушил протокола, с подобно обявление, дни преди изборите в САЩ. Обикновено политиката на бюрото, е да не оповестява провеждани разследвания.

Социолозите коментират, че изявлението на ФБР определено е оказало въздействие върху гласоподавателите и то непосредствено преди изборите.

Клинтън водеше убедително пред Тръмп в проучванията през последните месеци. Тя бе сочена от инвеститорите като почти сигурен победител в изборите. Както става ясно обаче, няма нищо сигурно, а новата ситуация на несигурност се отразява негативно върху настроенията и посоката на щатските индекси.

Plus500

Провери също

интервю

Някои от нещата, с които саботирате шансовете си да ви наемат на работа

Не винаги интервюто за работа може да върви в желаната от вас посока. Това обаче, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

plus500