вторник , януари 23 2018
Начална Страница / Актуални / Вниманието на потребителите е насочено към новия iPhone 7

Вниманието на потребителите е насочено към новия iPhone 7

Около пет месеца ни делят от представянето на следващия емблематичен модел на Apple – iPhone 7, а интересът към него вече изглежда по-голям от този към модела 6s на два ключови пазара – щатския и китайския.

Вижте още: iPhone 7 изцяло от стъкло?

iphone-7-demand-chart

Все още много са въпросителните около новото устройство. Дали ще включва аудио-жак, ще има ли двойна камера или тя ще е запазена характеристика само на модела iPhone 7 Plus, ще видим ли нов по-добър дисплей и подобрена батерия? Това са само част от въпросите, които тормозят потребителите.

Очакваната към седмата серия на устройството са много големи, особено предвид на факта, че моделът 6s не отговори напълно на очакванията към него.

айфон

Според изследвания на инвестиционната банка UBS, продажбите на шестата серия се очаква да се повишават през следващите няколко месеца преди появата на новия смартфон, с промоциите които се очакват за модела и понижението на цената му.

Трябва да се отчете и факта, че около 50% от анкетираните се възпират от покупка на новото устройство в очакване на появата на седмата серия на смартфона.

Една от най-очакваните нови характеристики на седмата серия се прогнозира да е заобления OLED-дисплей. В допълнение очакванията на пазара са за по-бърз процесор, по-добра камера и повече оперативна памет.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …