понеделник , декември 11 2017
Начална Страница / Актуални / Ето колко време губите средно с традиционното банкиране…

Ето колко време губите средно с традиционното банкиране…

Времето е пари… Ето защо, когато го губите, вие на практика губите пари. Имате ли представа точно колко пари губите, с традиционното банкиране. Пътуване до банковия офис… Чакане на опашки в клона… Честа комуникация с некомпетентни банкови служители…

Българските банки далеч по-печеливши от румънските!

Всъщност банките имат отговор на този проблем и той се казва – „мобилно банкиране“.

предплатени услуги

Според изследване на УниКредит Булбанк от 2016 г., средното време за получаване на услуга в офис на банка – плащания на каса, преводи, консултации и др. – е 30 минути.

Най-много време от тях всъщност, са 17-те минути за придвижване до офиса на банката, средно 6 минути са за изчакване в банковия салон и 7 минути за обслужване. С използването на мобилно банкиране този половин час може да бъде спестен.

Статистиката сочи, че все повече потребители се обръщат към удобството на мобилното банкиране. С него можете да банкирате отвсякъде, без да ви се налага досадното ходене до банковите клони.

Например, за една година броят активни потребители на мобилното банкиране на УниКредит Булбанк е скочил над 2 пъти, а при операциите има над 70% ръст. Вече близо една трета от всички електронни плащания, които правят индивидуалните клиенти на УниКредит Булбанк, са през мобилен телефон.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *