четвъртък , февруари 23 2017
Начална Страница / Актуални / Ето колко време губите средно с традиционното банкиране…

Ето колко време губите средно с традиционното банкиране…

Времето е пари… Ето защо, когато го губите, вие на практика губите пари. Имате ли представа точно колко пари губите, с традиционното банкиране. Пътуване до банковия офис… Чакане на опашки в клона… Честа комуникация с некомпетентни банкови служители…

Българските банки далеч по-печеливши от румънските!

Всъщност банките имат отговор на този проблем и той се казва – „мобилно банкиране“.

предплатени услуги

Според изследване на УниКредит Булбанк от 2016 г., средното време за получаване на услуга в офис на банка – плащания на каса, преводи, консултации и др. – е 30 минути.

Най-много време от тях всъщност, са 17-те минути за придвижване до офиса на банката, средно 6 минути са за изчакване в банковия салон и 7 минути за обслужване. С използването на мобилно банкиране този половин час може да бъде спестен.

Статистиката сочи, че все повече потребители се обръщат към удобството на мобилното банкиране. С него можете да банкирате отвсякъде, без да ви се налага досадното ходене до банковите клони.

Например, за една година броят активни потребители на мобилното банкиране на УниКредит Булбанк е скочил над 2 пъти, а при операциите има над 70% ръст. Вече близо една трета от всички електронни плащания, които правят индивидуалните клиенти на УниКредит Булбанк, са през мобилен телефон.

Провери също

Инвестиционните правила на Бъфет, за да инвестирате успешно

Ако сериозно обмисляте да инвестирате на фондовите пазари, то има няколко неща, които е добре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *