неделя , юли 23 2017
Начална Страница / Актуални / Всичко известно за Galaxy S8

Всичко известно за Galaxy S8

Неуспешното пускане на пазара на фаблета Galaxy Note 7, повишава спекулациите на пазара, че Samsung ще избърза с пускането на следващия си емблематичен смартфон Galaxy S8. Ето и всички слухове и очаквания, свързани с новото устройство, налични към момента.

По отношение на дисплея, очаква се той отново да е в два варианта – 5.1-инчов за стандартния модел и 5.5-инчов за модела Edge. Новото обаче, се очаква да е това, че смартфонът ще е с 4К-дисплей.

Кой ще спечели от издънката на Samsung?

Дизайнът се очаква да е подобен на този на седмия модел, като съотношението на дисплея към тялото на устройството се очаква да е над 90%. Или казано по друг начин, той ще се отличава с изключително малки граници.

s8

Налице са слухове, че южнокорейският производител може да спре да предлага традиционния модел без заоблен дисплей и да се концентрира само върху предлагане на модела Edge.

Резолюцията от 4К на смартфона, го прави много подходящ за устройствата за виртуална реалност. Samsung вече разполага със собствено устройство в лицето на Gear VR, а отскоро такова устройство представиха и от Google. Така, че новият смартфон ще е много подходящ за устройствата за виртуална реалност.

Продължава на следваща страница…

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *