събота , януари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Всичко известно за Galaxy S8

Всичко известно за Galaxy S8

Неуспешното пускане на пазара на фаблета Galaxy Note 7, повишава спекулациите на пазара, че Samsung ще избърза с пускането на следващия си емблематичен смартфон Galaxy S8. Ето и всички слухове и очаквания, свързани с новото устройство, налични към момента.

По отношение на дисплея, очаква се той отново да е в два варианта – 5.1-инчов за стандартния модел и 5.5-инчов за модела Edge. Новото обаче, се очаква да е това, че смартфонът ще е с 4К-дисплей.

Кой ще спечели от издънката на Samsung?

Дизайнът се очаква да е подобен на този на седмия модел, като съотношението на дисплея към тялото на устройството се очаква да е над 90%. Или казано по друг начин, той ще се отличава с изключително малки граници.

s8

Налице са слухове, че южнокорейският производител може да спре да предлага традиционния модел без заоблен дисплей и да се концентрира само върху предлагане на модела Edge.

Резолюцията от 4К на смартфона, го прави много подходящ за устройствата за виртуална реалност. Samsung вече разполага със собствено устройство в лицето на Gear VR, а отскоро такова устройство представиха и от Google. Така, че новият смартфон ще е много подходящ за устройствата за виртуална реалност.

Продължава на следваща страница…

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *