сряда , март 29 2017
Начална Страница / Актуални / Всичко за новия „стар“ iPhone

Всичко за новия „стар“ iPhone

Новият iPhone бе представен вчера. Нищо ново под слънцето. Малко по-голяма камера, малко по-бърз процесор, същия дизайн и някои други минимални промени. Това обаче, едва ли ще попречи на добрите продажби на смартфона.

За трета поредна година Apple залага на същия изглед на устройството, докато конкуренти като Samsung, осъвременяват съществено дизайна на новите поколения устройства и изглеждат далеч по-модерни, коментират технологични експерти.

iphone

От устройството липсва аудио-жакът, като потребителите ще трябва да се бръкнат с допълнителни 159 долара за безжични слушалки, в допълнение към цената му, която е запазена при ниво от 649 долара.

Камерата на стандартния модел е подобрена, а модела Plus се е сдобил с двойна камера, напълно според очакванията. В допълнение, устройствата са водоустойчиви.

iPhone 7 ще бъде представен на 7-ми септември

Когато се сравни новия смартфон с по-старите му разновидности обаче, той е много по-добър, макар и да изглежда идентично.

Силните продажби на устройството се очаква да се предопределят от желанието на около 30% на собствениците на iPhone, да се ъпгрейднат към седмата серия. Голяма част от тях изчакваха представянето на новия смартфон с надеждата за по-революционни подобрения. Предвид на това, че такива не се случиха обаче, те едва ли ще чакат повече.

Провери също

камери смартфони

Пет страхотни иновации при смартфоните от последните пет години

Светът на смартфоните се разви сериозно през последните пет години. Ето някои от най-големите технологични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *