събота , януари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Ето за коя щатска компания е най-добре да работите

Ето за коя щатска компания е най-добре да работите

Ако търсите нова работа, ето от кои компании е добре да започнете, според консултантската компания Glassdoor Inc.

Седем от най-ценените от работодателите качества в моментa

И победител в класацията е Bain & Company Inc. Компанията е в топ-пет от началото на класацията през 2009-та година, като е заемала лидерската позиция три пъти.

Основните предимства, посочвани от служителите на най-високо оценената компания, са високото ниво на заплащане, социалните придобивки, фирмената култура и възможността да се учат нови неща от ментори. В допълнение налице е издигане, в зависимост от постиженията на всеки.

фейсбук

Интересен е фактът, че победителят от миналата година – Airbnb Inc., влошава сериозно позициите си, като изпада до 35-та позиция, според изданието. Компанията дебютира за пръв път в класацията, през изминалата година, директно заемайки първа позиция.

„Airbnb определено бележи най-голямото изпадане на лидер в класацията“, коментират от консултантската компания. „Част от факторите предопределящи това, са свързани с влошаването на средата като цяло за стартъпите. Предвид на продължаващия ръст на компанията, според служителите й, е все по-трудно да се намира баланс между работа и личен живот“.

Говорителят на Airbnb заяви, че компанията продължава да се опитва да създава благоприятна среда за своите служители, където те се чувстват приветствани, комфортно и оценени.

Проучването е направено на база на анонимното мнение на поне 75 служители, като средната оценка на 50-те компании (като оценката варира от 0 до 5) – е 3.3 пункта.

На второ място, като най-добра компания, за която може да се работи в САЩ е определена социалната мрежа Facebook. Следват Boston Consulting Group и Alphabet.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *