неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / ZTE подготвя конкурент на смартфоните от висок клас с цена 250 долара

ZTE подготвя конкурент на смартфоните от висок клас с цена 250 долара

Първият модел на Axon, на китайският производител на смартфони ZTE, предоставяше на потребителите почти всичко от което имаха нужда, срещу цена от едва 250 долара.

Вижте още: Пет страхотни смартфона за лятната ви почивка

Налице са спекулации за техническите характеристики на второто поколение на модела, които ако се окажат верни, а цената се запази при ниво от 250 долара, може да видим сериозна конкуренция към най-скъпите смартфони. И от от модел с цена, характерна за средния ценови сегмент.

zte

Китайският регулатор TENAA е одобрил устройство на ZTE с характеристики типични за смартфоните с цена от 600 долара.

Това включва 5.5-инчов процесор с QHD-дисплей, 4 GB оперативна и 64 GB вътрeшна памет (и слот за разширяване на паметта). В допълнение идват сензор за пръстови отпечатъци, 20-мегапикселова задна и 8-мегапикселова предна камера и батерия с капацитет от 3 140 mAh.

Вижте още: Всичко от което имате нужда в смартфон за 155 долара

Известни резерви могат да имат потребителите по отношение на тялото на смартфона. Предвид на факта, че цената на първата версия на модела на ZTE бе 250 долара, едва ли може да се очаква метално тяло.

Моделът най-вероятно ще бъде наречен Axon 7, което също внася известни въпросителни, предвид на факта, че това няма да е седмото му поколение, нито се очаква да е със седем-инчов дисплей. Дебютът му се очаква да е на събитие на 26-ти май.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …