събота , февруари 25 2017
Начална Страница / Борси / Биткойнът отново „подлудя“

Биткойнът отново „подлудя“

Две години, след като бе обявена за „мъртва“, виртуалната валута, в лицето на биткойнът, отново изригна с пълна сила, при това в края на годината.

Биткойнът се търгуваше вчера с повишение от 3%, при нива от 929 долара, което е най-високата му стойност от три години насам.

Швеция може първа да въведе електронните пари

Изминаващата си вече 2016-та година, бе силно волатилна за електронната валута. Тя се предопредели от фактори, като несигурността, свързана с напускането на Великобритания и изненадващия избор на Тръмп за президент през ноември.

инвестиционни алтернативи

Вследствие на това, криптираната валута се повиши от 432 долара в началото на годината до над 750 долара, в дните преди вота във Великобритания.

След вота във Великобритания, биткойнът се понижи отново, моментно до нива под 500 долара за брой, което бе последвано от ново повишение и възстановяване в стойността му.

В началото на 2015-та година, биткойнът се понижи моментно до нива под 200 долара, при колапса на един от основните пазари – Mount Gox.

Биткойнът се търгуваше при нива над 1000 долара, за кратък период през 2013-та година, стойност, към която отново се насочва, както по всичко изглежда.

Провери също

щатски индекси

Какво мисли за пазара новият най-голям „бик“ на Уолстрийт?

Уолстрийт се сдоби с нов най-бичи настроен анализатор, в лицето на Бинки Чада, главният инвестиционен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *