понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Борси / Защо нивото от 20 000 пункта за Dow не е повод за празнуване?

Защо нивото от 20 000 пункта за Dow не е повод за празнуване?

Джим Креймър е популярен водещ на телевизионно предаване. Креймър е известен със своите артистични прояви и драматични коментари.

Поредният такъв не закъсня. В среда, в която индексът на сините чипове Dow Jones, прекрачи психологическата граница от 20 000 пункта за пръв път в историята си, Креймър предупреди инвеститорите, че нямат повод за празнуване.

Труден февруари за щатските индекси?

Никой не знае накъде ще се движи пазарът, припомни Креймър. Низходящият потенциал пред индекса е твърде голям, а потенциалът му за ръст е ограничен, според анализатора.

частни компании

Това трябва да направи инвеститорите много внимателни в изборите им, в настоящата среда. Според Креймър, последните трябва да са готови да закриват своите позиции и да „бягат от пазара“ при първите по-тревожни сигнали.

Ключът според трейдъра, е да се търсят аномалии. Това са акции, които все още не е твърде късно да се купуват и не се търгуват при нива, отговарящи на фундамента пред тях.

Секторът, отговарящ на посочените критерии до голяма степен е този на търговските вериги, заради „Amazon-фактора“ и опасенията за трансграничната търговия при новия президент, смята Креймър.

Провери също

петрол

Акциите на Seadrill поевтиняха с над 50% – защо това е голяма новина?

Чували ли сте за компанията Seadrill Ltd. Това е норвежка офшорна дрилинг компания, контролирана от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *