четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Имоти / Странните бонуси към луксозни имоти

Странните бонуси към луксозни имоти

Пазарът на най-скъпите имоти в САЩ е изправен пред сериозни трудности и забавено търсене. Оферти на имоти с продажна цена от над 50 милиона долара, често стоят дълго непродадени.

Как по-бързо и успешно да продадете имота си?

Това кара продавачите да стават все по-изобретателни в офертите си и да включват различни „гъделчета в цената“, за да заинтригуват купувачите. Ето някои такива, подбрани от изданието Business Insider:

cars

Автомобилите са честа добавка към имотите. Например 10-стаен апартамент с 13 бани, разположен на 45-я етаж в небостъргач в Манхатън е с обявена продажна цена от 85 милиона долара. Купувачът ще получи в допълнение обаче, два Rolls-Royce Phantoms и яхта на стойност 1 милион долара.

Имот в Маями, обявен за 43 милиона долара, върви с 1948 Jaguar XK120. Имотът е проектиран от известния архитект Чад Опънхайм, който последно работи по луксозния имот на Майкъл Бей в Лос Анджелис.

yachts

Други чести допълнения към продаваните имоти са яхти. Купувачът на продавания имот на Александър Бал Харбър например, ще получи яхта VanDutch.

Други добавки са далеч по-нетрадиционни. Една такава е частен ресторант. Разполагащ със звезда от Мишелин ресторант, който чака да получи новото си име, върви към продаван апартамент в Ню Йорк, с адрес 432 Park Avenue.

частен шофьор

Частен шофьор на Tesla е добавката към продаван имот в Маями Бийч. Имотът разполага с няколко станции за зареждане, разположени в различните му части.

Произведения на изкуството са последната новост, целяща да стимулира продажбата на един имот. Наскоро листнат имот в Бевърли Хилс се предлага заедно с 28-те творби на изкуството, с които той разполага. Те обаче не са включени в цената му от 48 милиона долара и подлежат на преговори с потенциалните купувачи.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *