понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Имоти / Хората „луднаха“ по имотните приложения

Хората „луднаха“ по имотните приложения

Вече е официално – хората обичат да търсят и да проверяват стойността на недвижимия си имот през своите смартфони. Това сочи ново проучване на Google.

Потенциалните купувачи на имоти прекарват 55 минути на ден в приложения за недвижими имоти или на сайтове специализирани в продажбата на имоти, според статистиката.

Петте правила с които да сте наясно, преди да инвестирате в имоти

До тази стойност е достигнато на база на проведени 1000 интервюта и много часове на следене на потребителското поведение.

supply home

„Потребителите стават сутрин и започват да търсят обяви за недвижими имоти през смартфоните си“, коментира Джон Торнтън, ръководител на бизнеса за недвижими имоти в Google.

Минали са и дните, когато покупката на недвижим имот е била стресираща за купувачите. Според 69% от анкетираните от интернет-търсачката „пазаруването на недвижим имот е било забавно“, през смартфоните или онлайн.

Процесът е бил толкова забавен, че 64% от тези, закупили си имот, са продължили да следят обявите и цените, дори след покупката си.

Хората започват да търсят имот, средно три години преди да си купят такъв, според данните. Само един от петима, които следят обявите за недвижими имоти, реално търсят да си закупят такъв.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *