петък , януари 19 2018
Начална Страница / Имоти / Няма тайна за успех на имотните пазари

Няма тайна за успех на имотните пазари

Двама братя близнаци, известни като „имотните братя“, звезди от телевизионни шоута в САЩ, споделят една тайна за успеха на имотните пазари. А тя е – че няма тайна за успех…

Внимавайте със съветите давани от „имотните експерти“

„Всеки си мисли, че има някаква тайна, че има тайна формула за успех на пазара на имоти“, коментират братята Дрю и Джонатан Скот, в специално интервю за CNBC. Те обаче споделят нещо, което може да е трудно за приемане от голяма част от инвеститорите – „Няма тайна, за да си успешен на имотните пазари“.

„Причината за това е, че имотният пазар е най-базов по отношение на действието си“.

имотните братя

„Пазарът е просто търсене и предлагане – колкото повече хора искат продукта ви, толкова по-добра цена ще можете да получите. Това не е особена тайна. Всичко се свежда до това да се образовате, а не да играете игра на налучкване и отгатване“, коментират „Имотните братя“.

Според близнаците, ключът за техния собствен успех е в многото години на опит с който разполагат. Те се занимават с недвижими имоти, откакто са купили първата си къща на 18-годишна възраст. След добро проучване, са успели да я продадат с печалба от 50 000 долара.

Преди да си купите недостъпен имот, отидете на почивка в Гърция

„Това е когато ни светна лампичката“, допълват още те.

Разбира се, това че няма някаква специфична тайна за успех, не означава, че инвеститорите не могат да направят много, за да са успешни и далеч пред конкуренцията си.

Стратегиите да се извлече максимално от един дом, стартират от това да се разчисти и да се направят минимални промени, до прилагането на много други маркетингови стратегии, смятат още експертите.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …