петък , декември 9 2016
+500
Начална Страница / Имоти / Имотните Братя: Няма тайна за успех на имотните пазари

Имотните Братя: Няма тайна за успех на имотните пазари

Двама братя близнаци, известни като „имотните братя“, звезди от телевизионни шоута в САЩ, споделят една тайна за успеха на имотните пазари. А тя е – че няма тайна за успех…

Внимавайте със съветите давани от „имотните експерти“

„Всеки си мисли, че има някаква тайна, че има тайна формула за успех на пазара на имоти“, коментират братята Дрю и Джонатан Скот, в специално интервю за CNBC. Те обаче споделят, нещо, което може да е трудно за приемане от голяма част от инвеститорите – „Няма тайна, за да си успешен на имотните пазари“.

„Причината за това е, че имотнията пазар е най-базов по отношение на действието си“.

имотните братя

„Пазарът е просто търсене и предлагане – колкото повече хора искат продукта ви, толкова по-добра цена ще можете да получите. Това не е особена тайна. Всичко се свежда до това да се образовате, а не да играете игра на налучкване и отгатване“, коментират „Имотните братя“.

Според близнаците, ключът за техния собствен успех е в многото години на опит с който разполагат. Те се занимават с недвижими имоти, откакто са купили първата си къща на 18-годишна възраст. След добро проучване, са успели да я продадат с печалба от 50 000 долара.

Преди да си купите недостъпен имот, отидете на почивка в Гърция

„Това е когато ни светна лампичката“, допълват още те.

Разбира се, това че няма някаква специфична тайна за успех, не означава, че инвеститорите не могат да направят много, за да са успешни и далеч пред конкуренцията си.

Стратегиите да се извлече максимално от един дом, стартират от това да се разчисти и да се направят минимални промени, до прилагането на много други маркетингови стратегии, смятат още експертите.

Провери също

434

Ето какъв имот ще ви купи един милион долара по света

Един милион долара изглеждат много пари за много хора. Те обаче, може и да не …

plus500