неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Имоти / За звездите и имотите

За звездите и имотите

Богатите и известните имат слабост към имотите. Те обаче, много често имат специфични изисквания свързани с недвижимите имоти. Ето някои от най-странните от тях, споделени от Доли Ленц, брокер на недвижими имоти от 25 години, контактуващ основно с известни личности.

инвестиция недвижими имоти

Известните са луди на тема сигурност

Звездите са непрестанна цел за папараците. Последните са изключително изобретателни в опитите си да нарушават личното пространство, което изисква сериозни контрамерки.

Най-странните бонуси към луксозни имоти

В допълнение звездите често са обект на интерес и от недобронамерени лица. Поради тези причини известните са луди на тема сигурност и подсигуряване на независимост в собствения си дом. Ленц споделя, че често е имал изисквания за наличието на „паник стая“ в домовете.

Често интерес към имотите им проявяват незаинтересовани лица, само за да видят как живеят

Когато една звезда продава имота си, това бързо става известно на всички. Интересът пък към имотите е огромен, включително и от хора и фенове, които нямат никакво намерение да го купят, но искат да видят как живеят техните идоли.

правило 15%

Затова на имотните брокери е много трудно, когато става въпрос за продажбата на имот на звезда. Често те искат банкови гаранции от потенциалните купувачи на имотите на звездите.

Звездите искат да живеят в имоти на звезди

„Преди години сключихме договор за продажбата на пентхауса на Барбара Стрейзънд. Към него специален интерес прояви Марая Кери, която заяви, че особено се интересува от имота на Барбара Стрейзънд, която е била неин идол.

Често имат странни изисквания

„Имали сме много странни изисквания от наши известни клиенти. Едно такова бе изискването за специален хладилник за парфюми“, коментира имотният брокер. „В друг случай, съпруга на известна личност имаше алергия и те поръчаха на покрива да бъдат монтирани кошери“.

Искат възможност за бърз транспорт

Едно от най-честите изисквания на известните е имота им да разполага с площадка за хеликоптери, или да има бърз достъп до магистрала. Желанието им бързо и безприпятствено да се придвижват навсякъде е в основата на тези изисквания.

Винаги искат да персонализират имота си

Звездите винаги искат да персонализират имота си, или да го пригодят в най-голяма степен към личните си предпочитания. „Нерядко те купуват тристаен имот, за да го превърнат в едностаен“, коментира Доли.

Звездите са последните, които оглеждат потенциалния си имот

Известните нямат желание да си губят времето и да обикалят много имоти. Те задават своите критерии на имотните брокери и впоследствие посещават два или три имота, отговарящи на критериите им, между които си избират.

Обичат да имат кухня в спалнята си

Идеалната спалня на звездите е със собствена кухня. Тя се нарича „сутрешна кухня“ и е добре позната на всички богати и известни. Всички искат да имат такава, дори и да трябва да се откажат от банята, за да я трансформират в кухня, коментира Доли.

Провери също

Как изглежда най-скъпият апартамент в Стокхолм?

Най-скъпият апартамент в Стокхолм е със собствен басейн и румсервиз. Ето как изглежда отвътре. Вижте …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *