петък , април 28 2017
Начална Страница / Имоти / Как ще изглеждат градовете на бъдещето?

Как ще изглеждат градовете на бъдещето?

Технологичната революция е в пълен ход, а „интернет на нещата“ най-вероятно ще е темата, която ще доминира през следващото десетилетие.

Не е трудно да си представим как могат да изглеждат големите градове след десет години, на база на случващото се в момента. Ето една визия за това, представена с помощта на експертите от изданието Business Insider:

Добре дошли в технологичното бъдеще…

Преносът на данни ще мине в друго измерение след представянето на 5G-мрежите. Те ще опосредстват не само ползването на много повече данни от потребителите, (което ще им позволи например да свалят филм за една секунда), но благодарение на високата скорост различните предмети и устройства ще могат да си комуникират едно с друго. Или „интернет на нещата“ ще може да се материализира от концепция в реалност.

5G

Пример – няма да има нужда да си настройвате климатика, за да стопли дома ви преди да се приберете. Климатикът ще знае точно къде сте, и кога пътувате към дома си и ще може сам да се погрижи за това. Микровълновата ще се включи точно когато трябва, за да стопли храната ви, а вратата ще се отключва автоматично и домът ви ще ви посреща с любимата ви песен…, като много е вероятно да чуете тази, която ще отговаря максимално на настроението ви.

Гласовият асистент на смартфона ви, ще се превърне в „най-добрия ви приятел“. С него ще можете да си говорите, да споделяте, а защо не да търсите и съвет, как да свалите колегата, от работа…

гласов асистент

А повярвайте, съветите ще са много точни, като изкуственият интелект ще направи цялото проучване, вместо вас и то на база много повече данни, които бихте могли да съберете сами, или с разпитване на познати.

Продължава на следваща страница…

Провери също

продавате имот

Продавате имот, започнете от цената…

Ако се опитвате да продадете имота си, поставянето на правилна цена за него е критично …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *