Начална Страница / Имоти / Какво наемат 1000 долара по света и у нас?

Какво наемат 1000 долара по света и у нас?

Хиляда долара, могат да ви изглеждат голяма сума, когато става въпрос за наеми. Тя обаче, далеч не стига, ако търсите да наемете имот в някои от най-скъпите градове на света.

Вижте още: Ужасните снимки, с които хора се опитват да продадат имотите си у нас

Ето какво ще получите срещу психологическата сума в ключови световни дестинации.

Токио

1

Тази сума ще ви стигне да наемете обзаведен едностаен апартамент с площ от 20.44 кв. м. в Токио на една спирка с метрото от широк център. Жилището се състои от една стая, малка кухня и баня с тоалетна. Разполага с безплатен интернет…

Ню Йорк

2

Едностаен апартамент в луксозния квартал на Ню Йорк – Манхатън, е това което можете да наемете срещу сумата от 1000 долара. И то апартамента не е в особено привлекателен вид.

Банята и тоалетната на практика са разположени в средата на хола, което най-вероятно ще е притеснително за повечето му потенциални наематели.

Сан Франциско

3

Градът се отличава с крайно недостъпни имоти, следствие на бумът на технологичните компании и стартъпи в него. В резултат, срещу сумата от 1000 долара може да се наеме „просторна спалня“ в двуетажна къща, с площ от 15.6 кв. м. Има и баня с тоалетна към нея. За готвене обаче, ще трябва да се ползва обща кухня разположена на долния етаж.

Продължава на следваща страница…

Провери също

небостъргач

Финансовото сити в Лондон ще се сдобие с нова най-висока сграда

Властите в Лондон, одобриха плановете за изграждане на най-високата сграда във финансовото сити на британската …