четвъртък , януари 19 2017
Начална Страница / Имоти / Какво наемат 1000 долара по света и у нас?

Какво наемат 1000 долара по света и у нас?

Хиляда долара, могат да ви изглеждат голяма сума, когато става въпрос за наеми. Тя обаче, далеч не стига, ако търсите да наемете имот в някои от най-скъпите градове на света.

Вижте още: Ужасните снимки, с които хора се опитват да продадат имотите си у нас

Ето какво ще получите срещу психологическата сума в ключови световни дестинации.

Токио

1

Тази сума ще ви стигне да наемете обзаведен едностаен апартамент с площ от 20.44 кв. м. в Токио на една спирка с метрото от широк център. Жилището се състои от една стая, малка кухня и баня с тоалетна. Разполага с безплатен интернет…

Ню Йорк

2

Едностаен апартамент в луксозния квартал на Ню Йорк – Манхатън, е това което можете да наемете срещу сумата от 1000 долара. И то апартамента не е в особено привлекателен вид.

Банята и тоалетната на практика са разположени в средата на хола, което най-вероятно ще е притеснително за повечето му потенциални наематели.

Сан Франциско

3

Градът се отличава с крайно недостъпни имоти, следствие на бумът на технологичните компании и стартъпи в него. В резултат, срещу сумата от 1000 долара може да се наеме „просторна спалня“ в двуетажна къща, с площ от 15.6 кв. м. Има и баня с тоалетна към нея. За готвене обаче, ще трябва да се ползва обща кухня разположена на долния етаж.

Продължава на следваща страница…

plus500

Провери също

ипотека

Какво да не правите след като изтеглите ипотечен кредит?

Ако сте един от хилядите българи, изтеглили ипотечен кредит през последната една година, с цел …