вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Имоти / Кодовите думи в обявите за недвижими имоти и какво означават?

Кодовите думи в обявите за недвижими имоти и какво означават?

Когато търсите да купите недвижим имот, има определени думи, за които да гледате в обявите за недвижими имоти, които могат да ви дадат много информация за потенциалните имоти.

Вижте още: Мислите, че имотите ще поскъпват, инвестирайте в акции

По този начин можете да си спестите много усилия и време, за да не гледате имоти, които не отговарят на изискванията ви или възможностите ви. Ето някои от тях:

kichozen

Дизайнерски апартамент – често това означава, апартамент обзаведен в странен стил и попадащ най-вероятно в графата „кичозен“. Този тип апартаменти обикновено се отличават и с далеч над средните за пазара цени, което се оправдава най-вече с често „безвкусното им обзавеждане“.

Нужда от основен ремонт – за да се напише в обявата, значи положението е максимално зле. Просто преминете към следващата обява.

enhanced-25715-1402608196-7

С нужда за освежаване – това означава „пълна дупка“. Бягайте далеч от тези имоти, освен ако не сте предвидили „малко състояние“ за реновиране на апартамента, или не става въпрос за имот със силно намалена цена, разположени на мечтана от вас локация, където няма много предлагане.

Не е живяно в него последните няколко години – още един начин да ви кажат, че ще трябва да си подготвите прилично количество средства за реновиране.

small house

Минималистичен и уютен – това означава крайно малък и неподходящ за семейство с деца, или хора търсещи имот с нормално пространство за живот.

Три просторни тераси – това обикновено означава, че половината площ от обявената, която ще платите е за тераси.

Леко скосен – още един начин да ви се каже, че ще трябва да отпишете голяма част от пространството и жилищната площ, която ще платите.

Вижте още: Няколко причини да си купите имот в момента

На около пет минути от спирката за градски транспорт – не се споменава обаче, че трябва да бягате за да стигнете за това време. Тук се използва подхода на хотелите, „които са на около 200 метра от плажа“… Казано по друг начин, не разчитайте на удобен градски транспорт.

В близост до полицейско управление – за да се спомене изрично в обявата, то най-вероятно става въпрос за квартал с висока престъпност.

Провери също

Как изглежда най-скъпият апартамент в Стокхолм?

Най-скъпият апартамент в Стокхолм е със собствен басейн и румсервиз. Ето как изглежда отвътре. Вижте …