вторник , юли 25 2017
Начална Страница / Имоти / Надникнете отвътре в най-скъпия имот в света

Надникнете отвътре в най-скъпия имот в света

Ако имате богатство в размер на 22 милиарда долара и искате да си построите хубав дом за вас и вашето семейство, най-вероятно ще привлечете вниманието към себе си. Особено, ако живеете в една от най-населените страни в света, отличаваща се с изключително голям контраст между бедни и богати, каквато е Индия.

Ето как изглежда най-скъпият дом в света, собственост на Мукеш Амбани, изпълнителен директор на Reliance Industries Limited, компания попадаща сред 500-те най-големи компании в света и втората най-голяма комапния в Индия. Той живее в сградата с неговата жена и трите му деца.

1

Сградата Antilia е 27 етажна сграда с площ от близо 37 000 кв. м. и прогнозирана цена за изграждането й в размер на около 2 милиарда долара. Това е окол 10% от богатството на милиардера.

На практика сградата е най-скъпо построения имот, не само в Индия, но и в света.

2

Както предполагате, интериорът на тази сграда едва ли е обикновен. Всеки етаж е с напълно индивидуален дизайн и следва принципите на Ваасту, нещо кът Фън Шуи в Индия. Това важи по отношение на материалите, обектите, стаити и разположението, които да са оптимални.

3

В сградата е отделено много място за забавления, както и за помещения за персонала, който възлиза на близо 600 души. Има голямо спа и йога студио, бална зала и много градини. Паркингът е на шест етажа и може да помещава 168 коли. Има и специална стая за сладолед…

Сметката за първото тримесечие на семейството само за ток е била над 7 милиона рупии, или около 75 000 паунда.

Провери също

небостъргач

Финансовото сити в Лондон ще се сдобие с нова най-висока сграда

Властите в Лондон, одобриха плановете за изграждане на най-високата сграда във финансовото сити на британската …