събота , януари 20 2018
Начална Страница / Имоти / Надникнете отвътре в най-скъпия имот в света

Надникнете отвътре в най-скъпия имот в света

Ако имате богатство в размер на 22 милиарда долара и искате да си построите хубав дом за вас и вашето семейство, най-вероятно ще привлечете вниманието към себе си. Особено, ако живеете в една от най-населените страни в света, отличаваща се с изключително голям контраст между бедни и богати, каквато е Индия.

Ето как изглежда най-скъпият дом в света, собственост на Мукеш Амбани, изпълнителен директор на Reliance Industries Limited, компания попадаща сред 500-те най-големи компании в света и втората най-голяма комапния в Индия. Той живее в сградата с неговата жена и трите му деца.

1

Сградата Antilia е 27 етажна сграда с площ от близо 37 000 кв. м. и прогнозирана цена за изграждането й в размер на около 2 милиарда долара. Това е окол 10% от богатството на милиардера.

На практика сградата е най-скъпо построения имот, не само в Индия, но и в света.

2

Както предполагате, интериорът на тази сграда едва ли е обикновен. Всеки етаж е с напълно индивидуален дизайн и следва принципите на Ваасту, нещо кът Фън Шуи в Индия. Това важи по отношение на материалите, обектите, стаити и разположението, които да са оптимални.

3

В сградата е отделено много място за забавления, както и за помещения за персонала, който възлиза на близо 600 души. Има голямо спа и йога студио, бална зала и много градини. Паркингът е на шест етажа и може да помещава 168 коли. Има и специална стая за сладолед…

Сметката за първото тримесечие на семейството само за ток е била над 7 милиона рупии, или около 75 000 паунда.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …