петък , януари 19 2018
Начална Страница / Имоти / За колко най-малко можете да пренощувате в София с ползване на Airbnb?

За колко най-малко можете да пренощувате в София с ползване на Airbnb?

Когато пътувате в чужбина, все по-често можете да поглеждате към алтернативите на хотелите за престой в лицето на услуга, която ще се погрижи за това да имате покрив над главата – Airbnb.

Ще погледнем какво се предлага в София от популярния сайт за хората от провинцията или от чужбина, които искат да посетят столицата и то без да ползват хотелски услуги.

1

Най-ниската цена, на която можете да пренощувате в София, е 18 лева на вечер, като обикновено срещу тази сума ще имате съквартирант в жилището.

2

Цената е традиционно за самостоятелна стая, така, че ако нямате предразсъдъци, можете спокойно да си изберете дали ще сте близо до центъра, до парк, до спирка на метрото или където ви е удобно.

3

Обикновено стаите са с минимално обзавеждане, като се цели простор и светлина. Те ще бъдат ползвани само за спане, така че често в тях има едно легло или канапе, или няколко надуваеми легла.

На противоположния фронт, за тези които искат самостоятелен апартамент, луксозно обзаведен, цените се повишават сериозно, като не липсват и оферти за над 1 000 лева на вечер.

4

Ето така изглежда най-скъпият апартамент, който можете да наемете през популярното приложение. Той разполага с две спални и три легла, като е предназначен за четири госта.

5

Описан е като голям и просторен, и разполагащ с модерно оборудване, wi-fi и кабелна телевизия.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …

Един коментар