събота , януари 20 2018
Начална Страница / Имоти / Това е най-скъпият имот продаван в страната – къща за 9.5 милиона евро

Това е най-скъпият имот продаван в страната – къща за 9.5 милиона евро

Някога чудели ли сте се какво щяхте да правите ако имахте 10 милиона евро. Макар на пръв поглед сумата да е значителна, тя би ви стигнала да си купите къща в централната част на София и може би да я ремонтирате и обзаведете с останалите 500 000 евро.

къща

Става въпрос за най-скъпият имот продаван в страната, намиращ се в централната част на столицата. Къща с площ от 720 квадратни метра с двор от 1000 кв. м., е обявена за продажба с цена от 9.5 милиона евро.

Въз основа на площта и цената, квадратен метър жилищна площ е при ниво от 13 194 евро. Разбира се, за купувачите в тази цена влиза и двора.

най-скъпата къща

Разположена на бул. „Патриарх Евтимий“, къщата в духа на „стара София“ е проектирана от виенски архитект в началото на 20-ти век. Тя е на три етажа и е реставрирана.

Имотът разполага с огромен озеленен и поддържан двор със старинна ограда от ковано желязо с възможност за паркиране на няколко автомобила, с двоен гараж и две покрити паркоместа.

най-скъпата къща

Жилищната площ включва 10 спални и пет бани. Тя може да бъде ползвана за представителство, резиденция, за живеене или офис.

Имотът разполага със спа-център с джакузи, парна баня, сауна и оборудван салон за фитнес, архив-хранилище, абонатна станция.

4

И макар в центъра на столицата, подобен род имоти се откриват трудно, определено цената явно идва малко в повече на купувачите, предвид на факта, че тя е на пазара вече поне от две години.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …