вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Имоти / Уебсайт ви позволява да отседнете в най-луксозните хотели в света

Уебсайт ви позволява да отседнете в най-луксозните хотели в света

Може би си мислите, че най-луксозните и скъпи хотели, са недостъпни за обикновените хора и са запазени само за VIP-персони. Това обаче, не е точно така.

Най-скъпата хотелска стая, с цена от 75 000 долара на нощ

Онлайн сайтът за резервации Suiteness, дава на членовете си възможност да резервират в над 20 000 от най-скъпите и луксозни хотели в света, включващи такива във водещи градове като Лондон, Лас Вегас и Ню Йорк.

Сайтът работи с партньори като Four Seasons, Park Hyatt, и Shangri-La, като близо половината от стаите им, са ексклузивно достъпни за Suiteness.

Изпълнителният директор на компанията за резервации – Роби Бхатал, коментира пред финансовото издание Business Insider, че обикновено най-луксозните хотели не могат да бъдат открити в сайтовете за резервации, което прави Suiteness уникален.

„Това е като да сложите представител на Toyota, до такъв на Porsche“, коментира още Бхатал.

Според изследване на TechCrunch, повечето хотели са заети само в 20% от времето. Което означава, че сайтът за резервации Suiteness има достъп до луксозни хотели, за които повечето хора дори не подозират, че съществуват.

„Нашият бизнес нарасна десет пъти през последната година“, коментира Бхатал. „Определено се опитваме да създадем нещо, което не съществува в момента. Имаме достъп до нещо уникално и искаме да го изградим по правилния начин. На този етап имаме изключително силно търсене на услугите ни.“, коментира още изпълнителният директор.

През декември на 2015-та година, компанията обяви, че набира 1 милион долара капитал, в предлагане, водено от Structure Capital, първият инвеститор в Uber. Тези средства са били използване за сключване на големи партньорства и експанзия на бизнеса по света

След като станат членове на сайта, на потребителите им се предлага опции да направят резервация в луксозни хотели в Лондон на стойност между 300 и 6 550 паунда.

Нов член, се присъединява към компанията на всеки три минути, като компанията планира да удвои броя на градовете, в които ще предлага услугите си през следващите 12 до 18 месеца.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *