вторник , януари 16 2018
Начална Страница / Имоти / Паркомясто в Лондон с цена на мезонет в София!?

Паркомясто в Лондон с цена на мезонет в София!?

Паркинг място в централната част на Лондон, се продава срещу главозамайващата сума от 350 000 паунда (над 448 700 евро).

Мястото с дължина от 5.94 метра и ширина от 2.43 метра, или площ от 14.43 кв. м. и е най-скъпото предлагано във Великобритания. Търсената цена за квадратен метър е в размер на 24 555 паунда, или 31 480 евро.

За сравнение исканата цена е близо два пъти по-голяма от средната цена на имот в страната, при ниво от 191 812 паунда, според данни на Land Registry.

Паркомястото е рекламирано от агенцията Knight Frank, като „много рядка възможност да се закупи частно пространство за паркиране на един автомобил, разположено в престижния Хайд Парк Гардънс, както и с добра връзка към метрото“.

566

Високата цена се предопределя от централното му местоположение. Скъпите паркоместа не са рядкост за Лондон, поради големия им дефицит. През изминалата година паркомясто в подземен Гараж в Саут Кенсигтън бе с обявена цена от 480 000 паунда.

То обаче, е било достатъчно голямо за да паркират три автомобила. За сравнение, според сайта yourparkingspace.co.uk, второто най-скъпо паркомясто предлагано в момента е в Единбург, като за него се търси цена от 85 000 паунда.

Четиридесет и пет паркоместа също се продават на летището в Манчестър по 35 000 паунда всяко. Гаражите са все по-голяма рядкост в централен Лондон, където дори и някои от най-скъпите имоти не разполагат с паркоместа на улицата.

Провери също

това е ключът към щастието

Какво ще ви направи щастливи…

Всеки се опитва да намери ключа към щастието си, като най-вероятно той е различен за …