вторник , януари 16 2018
Начална Страница / Имоти / Последният вик на модата при луксозните имоти в Ню Йорк

Последният вик на модата при луксозните имоти в Ню Йорк

Последният проект при луксозните имоти в Манхатън е проектът „Jardim“. Това е комплекс от две 11-етажни кули в престижния квартал West Chelsea.

Най-странните бонуси към луксозни имоти

Кръстен на португалското име за градина, кулите съчетават много вътрешно пространство, с просторни балкони и обща градина. Това обаче, не е основната черта, която отличава проекта от подобни в близко съседство имоти, твърдят от строителната компания, създала проекта – Нarlan Berger.

частен вход автомобили

Най-отличителна черта при него е частната улица, която е по продължение на пресечката, свързваща 27-ма и 28-ма улица в Манхатън.

„Преди изобщо да купим имота или да наемем архитект, се погрижихме за изграждане на подобен частен вход за автомобили“, коментират от строителната компания. „Това е характеристика, която отличава проекта от конкурентни в района и е изключително добра отправна маркетингова точка“, коментират още от там.

И макар от Вerger да твърдят, че това е една уникална харектиристика, подобна се появява при все повече от новите луксозни проекти на сгради в Манхатън.

частен вход

Частният вход за автомобили създава уют и лично пространство, като в същото време предпазва живущите от погледа на папараците. Ето защо тази характеристика е изключително ценена от купувачите на луксозни имоти, които често са звезди или публични личности.

Новият „горещ“ тренд да се изграждат частни входове за автомобили, бе стартиран преди около десетилетие в проекта на 15 Central Park West. Завършен през 2008-ма година, на стойност 950 милиона долара, този адрес се превърна в един от най-скъпите и желани от богатите и известните. Сред живущите там са Боб Даймън, бившият ръководител на Barclays и много други.

Трендът за частен достъп на автомобили обаче, стана изключително популярен през последните две години. В основата са двете най-важни изисквания на богатите купувачи – лична неприкосновеност и сигурност.

Провери също

Как изглежда най-скъпият апартамент в Стокхолм?

Най-скъпият апартамент в Стокхолм е със собствен басейн и румсервиз. Ето как изглежда отвътре. Вижте …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *