Начална Страница / Имоти / Това е най-скъпо отдаваният апартамент под наем в София

Това е най-скъпо отдаваният апартамент под наем в София

Искате ли такава гледка от тересата си?….

1

Добрата новина е, че това е от имот, който се дава под наем. Лошата е, че това е най-скъпо предлагания под наем апартамент в столицата и трябва да се бръкнете „доста дълбоко“ за него.

Всъщност става въпрос за пентхауз в Лозенец, с площ от 400 кв. м. Търсеният от собственика наем за пентхауза е в размер на 3 300 евро, или по 8.25 евро за кв. м. площ.

2

Имотът е разположен до Японския хотел, като според обявата е напълно обзаведен в модерен стил, светъл, просторен и комфортен.

На първо ниво са разположени дневна, работен кът, склад и мокро помещение, тоалетна за гости и тераса.

На второ ниво има дневна с трапезария и кухня; спалня с баня и гардеробна. На трето ниво се намира кът за отмора и релакс, както и тераса с прекрасна панорама към Витоша и града; баня и тоалетна.

3

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с мебели и уреди. На всяко ниво има действаща камина, като разполага с централно отоппление и климатична инсталация с устройство за индивидуално управление на всяко ниво.

Има подземен гараж около 20 кв. м. с топла връзка. Потенциалните наематели трябва да имат в предвид, че цената е без ДДС. Или казано по друг начин, ще трябва да се бръкнат с още 660 евро, ако не могат да си го възстановят.

Провери също

небостъргач

Финансовото сити в Лондон ще се сдобие с нова най-висока сграда

Властите в Лондон, одобриха плановете за изграждане на най-високата сграда във финансовото сити на британската …