събота , декември 10 2016
+500
Начална Страница / Имоти / Това е най-скъпо отдаваният апартамент под наем в София

Това е най-скъпо отдаваният апартамент под наем в София

Искате ли такава гледка от тересата си?….

1

Добрата новина е, че това е от имот, който се дава под наем. Лошата е, че това е най-скъпо предлагания под наем апартамент в столицата и трябва да се бръкнете „доста дълбоко“ за него.

Всъщност става въпрос за пентхауз в Лозенец, с площ от 400 кв. м. Търсеният от собственика наем за пентхауза е в размер на 3 300 евро, или по 8.25 евро за кв. м. площ.

2

Имотът е разположен до Японския хотел, като според обявата е напълно обзаведен в модерен стил, светъл, просторен и комфортен.

На първо ниво са разположени дневна, работен кът, склад и мокро помещение, тоалетна за гости и тераса.

На второ ниво има дневна с трапезария и кухня; спалня с баня и гардеробна. На трето ниво се намира кът за отмора и релакс, както и тераса с прекрасна панорама към Витоша и града; баня и тоалетна.

3

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с мебели и уреди. На всяко ниво има действаща камина, като разполага с централно отоппление и климатична инсталация с устройство за индивидуално управление на всяко ниво.

Има подземен гараж около 20 кв. м. с топла връзка. Потенциалните наематели трябва да имат в предвид, че цената е без ДДС. Или казано по друг начин, ще трябва да се бръкнат с още 660 евро, ако не могат да си го възстановят.

Провери също

434

Ето какъв имот ще ви купи един милион долара по света

Един милион долара изглеждат много пари за много хора. Те обаче, може и да не …