петък , август 18 2017
Начална Страница / Имоти / Това е най-скъпо продавания апартамент в София…

Това е най-скъпо продавания апартамент в София…

Какво очаквате от най-скъпо продавания апартамент в София – централна локация, луксозно изпълнение, голямо пространство, напълно готов за живеене.

Дали имотът, който се е окичил с най-високата продажна цена в столицата обаче, отговаря на тези критерии? Сега ще проверим…

Справка в един от водещите сайтове за търсене на имоти ни показва, че най-скъпо предлаганото жилище в София е апартамент с площ от 332 квадратни метра, за който търсената цена е 1.38 милиона евро.

1

Разполагаемата площ на имота обаче, е 207.14 кв.м. Или въз основа на нея, квадратнияt метър е с обявена продажна цена от 6 666 евро. Определено можем да кажем, че в столицата можем да открием далеч по-просторни имоти, отново в идеалния център.

По отношение на критерия за големина на имота нямаме изпълнение…

2

Имотът е разположен в централната, стара част на София, в изключителна близост до софийския университет, както се вижда от тази снимка от дрон.

По отношение за критерия на локацията имаме изпълнение…

Сградата е луксозна и престижна с модерни общи части, както се вижда от снимката по-долу.

3

По отношение на критерия за луксозно изпълнение имаме изпълнение…

Това което е притеснително за подобен род имот обаче, s рекордно висока за софийския пазар цена, е фактът, че липсват снимки от вътрешността му.

По отношение на разпределението става ясно, че той се състои от дневна с кухненска и трапезарна част, пет спални, четири бани с WC, едната от които е с размерите на стандартна стая, тоалетна за гости, перално/сервизно помещение, тераси пред дневната и спалните.

Никъде не става въпрос за степента му на готовност, което може да навежда потенциалните купувачи на мисълта, че той не е готов за нанасяне, а по-скоро ще са му необходими допълнителни довършителни работи и обзавеждане.

По отношение на критерия „готов за живеене“ нямаме изпълнение…

Провери също

недвижими имоти

За звездите и имотите

Богатите и известните имат слабост към имотите. Те обаче, много често имат специфични изисквания свързани …