петък , януари 19 2018
Начална Страница / Имоти / Това е най-скъпо продавания апартамент в София…

Това е най-скъпо продавания апартамент в София…

Какво очаквате от най-скъпо продавания апартамент в София – централна локация, луксозно изпълнение, голямо пространство, напълно готов за живеене.

Дали имотът, който се е окичил с най-високата продажна цена в столицата обаче, отговаря на тези критерии? Сега ще проверим…

Справка в един от водещите сайтове за търсене на имоти ни показва, че най-скъпо предлаганото жилище в София е апартамент с площ от 332 квадратни метра, за който търсената цена е 1.38 милиона евро.

1

Разполагаемата площ на имота обаче, е 207.14 кв.м. Или въз основа на нея, квадратнияt метър е с обявена продажна цена от 6 666 евро. Определено можем да кажем, че в столицата можем да открием далеч по-просторни имоти, отново в идеалния център.

По отношение на критерия за големина на имота нямаме изпълнение…

2

Имотът е разположен в централната, стара част на София, в изключителна близост до софийския университет, както се вижда от тази снимка от дрон.

По отношение за критерия на локацията имаме изпълнение…

Сградата е луксозна и престижна с модерни общи части, както се вижда от снимката по-долу.

3

По отношение на критерия за луксозно изпълнение имаме изпълнение…

Това което е притеснително за подобен род имот обаче, s рекордно висока за софийския пазар цена, е фактът, че липсват снимки от вътрешността му.

По отношение на разпределението става ясно, че той се състои от дневна с кухненска и трапезарна част, пет спални, четири бани с WC, едната от които е с размерите на стандартна стая, тоалетна за гости, перално/сервизно помещение, тераси пред дневната и спалните.

Никъде не става въпрос за степента му на готовност, което може да навежда потенциалните купувачи на мисълта, че той не е готов за нанасяне, а по-скоро ще са му необходими допълнителни довършителни работи и обзавеждане.

По отношение на критерия „готов за живеене“ нямаме изпълнение…

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …