неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Имоти / Този апартамент се продава срещу рекордната цена от 5 946 евро за квадрат

Този апартамент се продава срещу рекордната цена от 5 946 евро за квадрат

На пазара се продават апартаменти и апартаменти. Ако се чудите кой е най-скъпо продавания апартамент за квадратен метър в София, то най-вероятно ще предположите, че става въпрос за имот разположен в идеалния център на столицата. И ще се окажете прави…

1

Справка в един от най-големите сайтове за недвижими имоти сочи, че апартамент на площад Народно Събрание – срещу парламента, печели приза за най-скъпо продавания апартамент на база цена за квадратен метър.

2

Четеристайният апартамент с площ от 185 кв. м. се продава срещу сумата от 1.1 милиона евро. Това прави търсена цена от 5 946 евро за квадратен метър.

3

И докато критиците биха казали, че това е твърде много, трябва да напомним, че предлагането на апартаменти с подобна локация е изключително малко. Така, че в случая високата цена се определя от локацията на имота.

И все пак, явно цената идва малко повече за потенциалните купувачи, предвид на факта, че имотът е на пазара от поне година, по наши наблюдения, и все още остава непродаден.

4

Жилището се състои от дневна, трапезария, кухня, две стаи, кабинет, баня с тоалетна, още една тоалетна и килер. Според обявата то е в „много добро състояние“.

Провери също

покупка, или наем

Не знаете къде ще сте след 15 години? Не купувайте имот…

Едно от основните неща, които трябва да имате в предвид, преди да започнете да обмисляте …