неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Класации / 10-те най-бързи четириврати спортни седани

10-те най-бързи четириврати спортни седани

Ако искате да се забавлявате докато шофирате и сте големи почитатели на спортните автомобили, но не можете поради една или друга причина да се лишите от практичността на четирите врати, ето няколко автомобила между които да избирате.

Те са определени от изданието Motor Trend като най-добрите четириврати автомобили със спортен характер въз основа на представянето им на писта със смесен терен, класирани по време на обиколка.

10. 2016 Lexus GS F

lexus

И десетте автомобила представени в класацията са бързи, но ако има един, който е по-малко бърз от останалите, е този. Моделът се отличава с 5-литров V8 двигател с мощност от 467 конски сили. Той е идеален седан за двойно ползване – за спокойно шофиране по улиците на града и по-агресивно спортно шофиране в извънградски условия.

9. 2014 BMW M5

bmw m5

Този модел екипиран с пакета „Competition Package“ (с 575 к.с. вместо с 560 к.с.) е идеален четирврат спортен автомобил. Това е най-добрият вариант на модела. И докато известни проблеми със стабилността могат да се появяват при трицифрени скорости, според специалистите, това ще отпадне с поделяне на обща платформа за производство със 7-ма серия.

8. 2014 Mercedes-Benz E63 S AMG

Mercedes-Benz E63 S AMG

Малко над модела на BMW е класиран този на основния му конкурент – Mercedes-Benz . Според експертите този модел се отличава с много по-голяма стабилност и увереност в шофирането. Автомобилът в много по-голяма степен комуникира с шофьора, относно това което прави на пътя.

7. 2014 Audi RS 7

ауди

Преди появата на Tesla Model S, това бе най-бързият четириврат автомобил на пазара, който развиваше скорост от нула до сто едва за 3.2 секунди. Разполага с двигател с мощност от 560 конски сили. И макар да се отличава с много добро шофиране в среда със завои, има и няколко по-добри от него.

6. 2016 Cadillac CTS-

кадилак

Този „пресен“ модел, съчетава бруталната мощност на своя предшественик, но вече култивирана и обработена, за да може в по-голяма степен да се конкурира с немските производители по стабилност на шофирането. Неговият 6.4-литров V8-двигател е с мощност от 640 к.с.

5. 2015 Mercedes-AMG C63 S

мерцедес

Какво се получава, когато вземете 4-литров v8-двигател с мощност от 503 к.с. и го поставете в купе С-класа на Mercedes? Отговорът е моделът Mercedes-AMG C63 S. Изключително бърз и адаптивен на пътя.

4. 2015 BMW M3

бмв м3

Последната разработка на този емблематичен модел е много бърз и адаптивен към пътя. Според експертите от изданието обаче, той губи онова, което го е правило толкова забавен за шофиране при старите му модификации.

3. 2014 Mercedes-Benz CLS63 S AMG

3. 2014 Mercedes-Benz CLS63 S AMG

Това бе моделът, който стартира надпреварата при седаните „тип купе“. Много последваха примера му, включително и моделите Mercedes CLA и BMW 6, както и Audi A7. Въпреки това обаче, този модел продължава да доменири в класа си по представяне на пътя. Двигателята му е  битурбо V8 с мощност от 577 к.с.

2. 2014 Porsche Panamera Turbo

Porsche Panamera Turbo

Когато пътя стане бърз и изпълнен със завои, най-вероятно някъде по него ще ви изпревари модел на Porsche. Това е вторият най-бърз седан с четири врати, което по представяне навлиза в територията на Ferrari 458 Italia от 2010-та година.

1. 2016 Cadillac ATS-V

Cadillac-ATS-V-sedan

Може би изненадващо е, че този модел се представя по-добре от този на втора позиция. И макар моделът на Porsche да е малко по-бърз на правите участъци, той изостава заради теглото си от Cadillac-а в завоите. Това дава малко предимство на по-малкия щатски седан по отношение на стабилност на шофиране като цяло.

Провери също

тема на имейл

Три от най-големите грешки, които правите в темата на имейла

Всички ползваме имейлите си за работа. Една от най-важните части на електронните писма се крие …