неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Класации / 10-те най-добри лаптопи на пазара в момента

10-те най-добри лаптопи на пазара в момента

Ако обмислята покупка на лаптоп, то най-вероятно основен мотив в решението ви ще е бюджета, с който разполагате. Веднъж, когато имате отговор на въпроса „колко пари можете да заделите за лаптоп и за какво ще го ползвате?“, започвате своето проучване.

За да ви спестят време и усилия, много специализирани издания са съставили класации на най-добрите лаптопи, в различните ценови сегменти.

Едно такова издание е PC Mag, откъдето са систематизирали най-добрите лаптопи на пазара в момента на база на различни критерии. Ето ги и тях (трябва да уточнич, че посочените цени са международни и е много вероятно у нас тези модели да са доста по-скъпи):

Lenovo IdeaPad 100S-11 – цена 375 лева

lenovo IPs

Това е най-добрият евтин лаптоп на пазара в момента. Отличава се с добро качество на сглобката и много висока преносимост. Операционната му система е Windows 10. Оперативната памет обаче, е едва 2 GB, а вътрешната – 32 GB. Екранът е с размер от 11.6 инча. Батерията издържа над 11 часа.

Asus Chromebook Flip – цена 500 лева

asus

Този лаптоп с операционна система Chrome е втората най-евтина относително добра алтернатива на пазара за обща употреба. Той привлича основно с ниската си цена. Размерът на екрана е 10.1-инча, което го прави лесно преносим. Отличава се с добро представяне и цял ден живот на батерията. Оперативната му памет е 4 Gb, а вътрешната 16 GB.

Dell Inspiron 11 3000 Series 2-in-1 Special Edition – цена 1 048 лева

dell 2 in 1

Това е добре сглобено хибридно устройство, с много по-добро представяне от това на предшественика му, благодарение на подобрения чип, повечето памет и другите хардуерни ъпгрейди. Отличава се с процесор Intel Core i3, с честота 2.33 GHz, 4 GB оперативна памет и 128 GB вътрешна.

Операционната система е Windows 10, а големината на дисплея му е 11.6 инча. Батерията не е сред най-силните му страни, като издържа около шест часа и половина.

Acer Aspire R 14 – цена 1 225 лева

Acer-Aspire-R13

Последният модел Acer Aspire R 14 е хибриден лаптоп, със солидни възможности. Той е с 14-инчов дисплей с HD-резолюция и отличен живот на батерията от близо 10 часа. Оперативната памет вече е 8 GB, а вътрешната в размер на 256 GB или двойно в сравнение с предходния модел. Чипът е вече Intel Core i5, а операционната система е Windows 10.

Вижте останалите на следващата страница...

Провери също

тема на имейл

Три от най-големите грешки, които правите в темата на имейла

Всички ползваме имейлите си за работа. Една от най-важните части на електронните писма се крие …