събота , януари 20 2018
Начална Страница / Класации / Петте най-скъпо продавани автомобила в България (с цена над милион лева)

Петте най-скъпо продавани автомобила в България (с цена над милион лева)

Мислите, че само новите автомобили са скъпи. Помислете пак. В България се продават много употребявани екзотични автомобили, голяма част от които не можете да закупите като нови, дори и да имате достатъчно средства. Причината – вече не се произвеждат…

Спокойно и суперавтомобилите си имат недостатъци!

Ето и пет от най-скъпо продаваните автомобили в България, които откриваме при водещите сайтове за продажба на автомобили:

Ferrari Enzo

0

Цена – 3.76 милиона лева

Произведен през април на далечната вече 2004-та година, този класически супер-автомобил е най-скъпо продавания в България в момента. На километража на суперколата са отбелязани 8000 километра.

Иначе по отношение на техническите характеристики той е с мощност от 659 к.с., автоматична скоростна кутия и разбира се, в червено.

Петте най-скъпи автомобила в света

Високата цена, се предопределя от изключителната рядкост на модела. Едва 400 броя от него са били произведени, така че това може да се превърне в добра инвестиция в бъдеще.

Иначе на Запад, подобни возила се продават срещу далеч по-високи суми, понякога и с 50% от цената, която виждате в момента. Разбира се много е важно в какво състояние е автомобилът, защото разходът за поддръжка е… знаете какъв!

Bugatti Veyron

бугати

Цена – 2.11 милиона лева

Този екзотичен суперавтомобил, който държеше дълго рекорда за най-бърз автомобил на планетата, може да бъде ваш срещу „само“ 1.08 милиона евро (2.11 милиона лева)

Произведен през ноември на 2008-ма година, суперколата е с мощност от 1001 к.с. и навъртяни на километража 21 000 километра. Скоростната кутия е автоматична, а цвета е черен.

Този модел бе обявен за автомобил на десетилетието между 2000 и 2010-та година от авторитетното издание (до скоро) Top Gear. Като нов моделът се продаваше за 1.7 милиона долара (2.99 милиона лева).

Porsche Carrera GT

porsche

Цена – 1.86 милиона лева

Още един колекционерски автомобил. Произведен през 2005-та година, той се отличава с 680 к.с. мощност и ръчна скоростна кутия. Тук става въпрос за суперавтомобил на 11 000 километра и в червен цвят.

От модела са произведени малко над 1 200 броя до края на производството му през 2006-та година, което го прави доста рядък. А това от своя страна предопределя и високата му цена.

Lamborghini Aventador

ламбо

Цена – 1.09 милиона лева

Този суперавтомобил е произведен през юни на 2015-та година. С мощност от 750 к.с. и червен цвят (малко нетипичен цвят), купето е само на 350 километра, според обявата. С него обаче, ще можете да вдигате от нула до 100 км. ч., за под 3 секунди.

Базовата цена на този суперавтомобил е над 700 000 лева. Произведени са около 4 000 броя…

Rolls-Royce Phantom Series II EWB

ролс ройс

Цена – 977 000 лева

Произведена през ноември 2015-та година, това е един от най-добрите луксозни автомобили, с които можете да се сдобиете. С мощност от 460 к.с., в нея можете да откриете всяка екстра, която може да ви хрумне.

В допълнение, тя е пропътувала едва 100 километра, според обявата, или можете да се наслаждавате на почти непокътнат луксозен салон. Цветът е черен.

Провери също

тема на имейл

Три от най-големите грешки, които правите в темата на имейла

Всички ползваме имейлите си за работа. Една от най-важните части на електронните писма се крие …