събота , януари 20 2018
Начална Страница / Класации / Смартфоните с най-добри камери на пазара в момента

Смартфоните с най-добри камери на пазара в момента

Сериозно подобрение по отношение на технологиите при камерите се наблюдава през последните месеци, от което се облагодетелстват смартфоните от най-висок клас.

Камерата, винаги е била една от най-гледаните технически характеристики от потребителите, така че усилията в тази насока на производителите са огромни.

Ето деветте смартфона с най-добри камери в момента на пазара, според специалистите от британското издание V3:

камери на смартфони

10. Huawei P9

Представен през изминалата седмица, моделът Huawei P9 залага основно на двойната си задна камера с оптика Leica. Благодарение на технологията, потребителите могат да рефокусират снимките, след като са заснети.

Немският оптичен производител има „ноу хау“ за това как да предостави характеристики, типични за скъпите професионални DSLR-камери.

И двете камери влизат в употреба, когато се прави снимка, така че нивото на осветеност е максимално. Това е много ценно при правенето на снимки в ниско осветена среда.

9. iPhone 6S Plus

Моделите iPhone 6S и 6S повишиха мегапикселите на своите камери от 8 на 12. Щатският производител на смартфони обаче, винаги е стоял зад идеята, че не броя на мегапикселите, а тяхната големина определят качеството на снимката. Особено в слабоосветена среда, където е силата на камерите на iPhone.

iphone6s

Снимките с новите камери на iPhone са по-бързи и по-качествени, като се отличават с висока точност на цветовете.

Камерата на iPhone 6S се отличава със същата оптика, подобна на по-големия си брат, но при нея липсва оптичната стабилизация, характерна за iPhone 6S Plus.

8. LG G5

Интересен е фактът, че този нов модел на LG също се отличава с две задни камери. Едната е 16-мегапикселова, а другата 8, за подобряване на широкоъгълните снимки.

Така значително се подобрява обхвата на правените снимки със смартфона. Модуларната природа на модела дава възможност за допълнителен фотографски модул в лицето на Cam Plus, добавящ физически бутон за снимки и повече заряд в устройството.

7. Nokia Lumia 1020

Nokia-Lumia-1020

Въпреки, че това вече е стар модел, той все още се отличава с една от най-добрите камери на пазара.

Тук тя е 41-мегапикселова с голям сензор за много детайлни снимки. Камерата също така разполага с технология за оптично стабилизиране, която може да е много ценна за потребителите, снимащи в движение.

6. Sony Xperia Z5

На хартия камерата се отличава със забележителни характеристики. Тя е 23-мегапикселова, като хибридния й автофокус позволява заснемането на снимка само за 0.3 секунди, което е изключително постижение.

От Sony също така са добавили пет пъти приближение, за по-детайлни снимки. Камерата предоставя също така автоматично разпознаване на режима, в който е най-добре да се снима.

5. OnePlus 2

13-мегапикселовата камера използвана в модела OnePlus 2 е подобна на тази, ползвана от китайският производител Oppo. Това е ясно разграничаване, предвид на факта, че повечето от марковите производители на смартфони ползват камери произведени от Sony.

OnePlus-2-5-1280x855

В резултат смартфонът предоставя изключително качествени динамични снимки, благодарение на лазарния фокус и оптичното им стабилизиране.

Вижте още на следващата страница…

Провери също

тема на имейл

Три от най-големите грешки, които правите в темата на имейла

Всички ползваме имейлите си за работа. Една от най-важните части на електронните писма се крие …