неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Любопитно / Ако обявите за автомобили бяха честни, щяха да изглеждат ето така…

Ако обявите за автомобили бяха честни, щяха да изглеждат ето така…

Интернет пространството все по-често толерира оригиналните идеи за продажба на автомобил, включително и забавните обяви. Всеки разумен човек знае, че щом една кола се продава, тя едва ли е толкова съвършена, колкото се изкарва в описанието.

Това са най-надеждните нови автомобили

Един потребител е решил да предприеме съвсем нов подход и директно да покаже всички недостатъци на своята движима крепост. Сигурно не е подозирал, че честното му мнение може да излезе толкова дълго, но именно оригиналният подход привлича вниманието на бъдещите клиенти. Запознайте се с един човек, който със сигурност ще продаде колата си и то само с правилно написан текст. Вижте го в следващите редове!

обява автомобил

„Покупката, честно казано, е съмнителна, но цената е чисто символична. 800 марки и крайцерът е ваш! Година на издаване 2003 година, състоянието е противоречиво. На таблото се показва пробег от 340 000, но под това трябва да се разбира 640 000. А ако трябва да съм съвсем честен, 840 000.

До сега се чудя как е могла да измине такова разстояние… На градско няма никакви проблеми (освен това, че без климатик през лятото имаш чувството, че колата гори). На светофара дърпа много чужди марки (особено тези, които не подозират, че участват в състезание). По пътя всичко е нормално.

Каква скорост ще успее да развие зависи единствено от инстинкта ви за самосъхранение. Лично аз в редките случаи, когато съм развивал с нея до 120, съм се улавял, че не мигам, не мърдам и не дишам. На лявата врата има гниещ участък, от който стърчи полиетилен. Той помага лесно да се открие колата на големи паркинги и придава на звяра неповторима индивидуалност.
По каросерията има някои участъци, които могат да се смятат за нормални. Интериорът на салона е направен по нечия непостижима прищявка с балатум и дермантин. С това се придава живот.

Дълбоко на шофьорската седалка има някакъв много остър детайл, който понякога болезнено се впива в долната част на гърба. Така и не разбрах какъв е този детайл, защо е там и как изобщо може да бъде такъв.

Продължава на следваща страница…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *