неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Любопитно / Грешните навици от езика на тялото от които да се отървете

Грешните навици от езика на тялото от които да се отървете

Не е важно какво казвате, а как го казвате. Невербалният език, често се определя от експертите като по-важен дори от изразните средства.

body

В тази насока има определени лоши навици, от които трябва да се опитате да се отървете, дори и да е трудно. Експертите препоръчват да не правите следните неща:

Нервничете

Това е един лош навик, който ако сте придобили може да ви е изключително трудно да премахнете. Той издава, че сте несигурен и неуверен, което определено ще ви пречи, когато сте в процес на важни бизнес преговори.

Играете с косата си

игра с коса

Това е лош навик основно на дамите. „Оставете косата си на мира“, съветват специалистите. Действието е изключително разсейващо, когато говорите по важни въпроси. Освен това, навикът може да навреди на косата ви с времето, според специалистите от ABC. Още един труден навик за „изкореняване“.

Заемате отбранителна позиция

Много хора кръстосват ръцете си, само защото не знаят какво да правят с тях. Това обаче, се приема като защитна позиция и може да създаде дискомфорт във вашия събеседник. В допълнение навикът ви може да се приеме като признак, че криете нещо, или пък сте в състояние на защита.

кръстосвате ръце

„Добре е винаги да държите ръцете си така, че да се виждат докато говорите с някой“, съветва Пати Ууд, експерт по езика на тялото.

Продължава на следваща страница…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *