сряда , август 16 2017
Начална Страница / Любопитно / Грешните навици от езика на тялото от които да се отървете

Грешните навици от езика на тялото от които да се отървете

Не е важно какво казвате, а как го казвате. Невербалният език, често се определя от експертите като по-важен дори от изразните средства.

body

В тази насока има определени лоши навици, от които трябва да се опитате да се отървете, дори и да е трудно. Експертите препоръчват да не правите следните неща:

Нервничете

Това е един лош навик, който ако сте придобили може да ви е изключително трудно да премахнете. Той издава, че сте несигурен и неуверен, което определено ще ви пречи, когато сте в процес на важни бизнес преговори.

Играете с косата си

игра с коса

Това е лош навик основно на дамите. „Оставете косата си на мира“, съветват специалистите. Действието е изключително разсейващо, когато говорите по важни въпроси. Освен това, навикът може да навреди на косата ви с времето, според специалистите от ABC. Още един труден навик за „изкореняване“.

Заемате отбранителна позиция

Много хора кръстосват ръцете си, само защото не знаят какво да правят с тях. Това обаче, се приема като защитна позиция и може да създаде дискомфорт във вашия събеседник. В допълнение навикът ви може да се приеме като признак, че криете нещо, или пък сте в състояние на защита.

кръстосвате ръце

„Добре е винаги да държите ръцете си така, че да се виждат докато говорите с някой“, съветва Пати Ууд, експерт по езика на тялото.

Продължава на следваща страница…

Провери също

тръмп

Тръмп по-богат от всички щатски президенти, взети заедно

Традиционно, щатските президенти са разполагали с добро благосъстояние. Има, разбира се и изключения, като Труман, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *