вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Любопитно / Индикаторът „горещи севритьорки“

Индикаторът „горещи севритьорки“

В света на финансовите пазари, инвеститорите се обръщат все по-често към нестандартни и странни на пръв поглед индикатори, за „сверяване“ на икономическите си очаквания. Един такъв индикатор ще представим в момента.

Девет неща, които ви правят по-малко привлекателни

Той следи броят на „привлекателните сервитьори“ и според него, колкото повече симпатични хора работят, като сервитьори, толкова по-лошо е състоянието на икономиката.

В основата на това схващане стои възприятието, че на атрактивните хора им е много по-лесно да си намерят по-добре платена работа, когато икономиката расте с добри темпове и пазарът на труда се радва на стабилно представяне.

горещи сервитьорки

В момента на несигурност и трудни за икономиката времена, намирането на добре платена работа е по-трудна за хората с добри външни характеристики и това ги кара да прибягнат към приемането на по-ниско платена работа.

Дали може да се има доверие на подобен род индикатори? Колкото и странно да звучи, те са доста добри в прогнозирането на състоянието на икономиката…

А как стоят нещата в момента в САЩ, въз основа на този индикатор? В момента броя на привлекателните сервитьори не е чак толкова голям…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *