Начална Страница / Любопитно / Индикаторът „горещи севритьорки“

Индикаторът „горещи севритьорки“

В света на финансовите пазари, инвеститорите се обръщат все по-често към нестандартни и странни на пръв поглед индикатори, за „сверяване“ на икономическите си очаквания. Един такъв индикатор ще представим в момента.

Девет неща, които ви правят по-малко привлекателни

Той следи броят на „привлекателните сервитьори“ и според него, колкото повече симпатични хора работят, като сервитьори, толкова по-лошо е състоянието на икономиката.

В основата на това схващане стои възприятието, че на атрактивните хора им е много по-лесно да си намерят по-добре платена работа, когато икономиката расте с добри темпове и пазарът на труда се радва на стабилно представяне.

горещи сервитьорки

В момента на несигурност и трудни за икономиката времена, намирането на добре платена работа е по-трудна за хората с добри външни характеристики и това ги кара да прибягнат към приемането на по-ниско платена работа.

Дали може да се има доверие на подобен род индикатори? Колкото и странно да звучи, те са доста добри в прогнозирането на състоянието на икономиката…

А как стоят нещата в момента в САЩ, въз основа на този индикатор? В момента броя на привлекателните сервитьори не е чак толкова голям…

Провери също

Колко дълго е нормално да поддържате очен контакт?

Както вече не веднъж сме споменавали, поддържането на очен контакт е задължително условиe, за да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *