четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Любопитно / Тези мъжки черти в най-голяма степен привличат жените

Тези мъжки черти в най-голяма степен привличат жените

Какво в мъжете привлича жените? Според проучваният, това да е любезен, с чувство за хумор и да прилага доказани техники за флирт, определено има своето въздействие. Но какви са чисто физическите характеристики на мъжете, които привличат жените?

Вижте още: Девет фактора определящи сексуалното привличане

Изследвания сочат, че мускулистите мъже определено имат повече успех сред жените, както и се радват на повече сексуални партньори.

Мускулите са индикация на добри гени, което автоматично привлича жените, предвид на шансовете за наследяването им в процеса на репродукция.

Smiling man wearing straw hat

Според други проучвания, средно ниво на лицево окосмяване (малка брада), е друг фактор, който привлича жените. То корелира с мъжественост и доминация, все важни черти в историческото развитие на отношенията между мъжете и жените.

men red

В допълнение, жените се привличат в по-голяма степен от мъже, носещи червено. Това е символ на статут. Цвят наложен от древните римляни.

brad_pitt_img_121

Други изследвания сочат, че жените се привличат от симетрични черти. Симетрията е индикация за добро здраве и адаптивност.

Продължава на следваща страница…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …