неделя , февруари 18 2018
Начална Страница / Любопитно / Изненадващите неща, които могат да накарат някой да се влюби във вас

Изненадващите неща, които могат да накарат някой да се влюби във вас

Любовта е много неща, но рядко рационална. Ето няколко изненадващи причини, които могат да накарат човекът насреща да изпита силни чувства към вас, според психолози:

Ако сте загрижени за околната среда

Физическите черти на мъжете, които привличат жените

Изследване сред мъже и жени, които са ориентирани към опазването на околната среда, в своите покупки сочи, че те са много по-търсени за дългосрочни връзки. Тези, склонни към луксозни покупки пък, обикновено са смятани за физически по-атрактивни и са търсене в по-голяма степен за краткосрочни връзки.

Правят се на недостижими

loving-couple

Изследване от 2014-та година по време на „бързи срещи“ сочи, че мъжете в експеримента в много по-голяма степен са били привличани от жени, които са се правили на недостъпни и са изглеждали незаинтересовани от задаваните им въпроси. Тези изводи обаче са били направени в конкретна среда, или в ситуациите, когато мъжете са избирали сами жените, които са им били партньори, а не когато са им били натрапвани.

При правилно изражение на лицето

През 2011 година е било проведено изследване сред над 1000 души, с показване на снимки на противоположния пол и молба те да бъдат оценявани по привлекателност.

Мъжете определят жените, изглеждащи щастливи на снимките, в много по-голяма степен като привлекателни. Тези с гордо изражение са определяни като най-малко привлекателни.

Този тип мъже са най-харесвани от жените

Напълно противоположна е била тенденцията при жените. Мъжете изглеждащи щастливи на снимките са били определяни като най-малко привлекателни, а като най-привлекателни – тези излъчващи гордост.

Интересен е изводът, че срамежливото изражение е била доста атрактивна черта, както за мъжете, така и за жените.

Ако не знаят, дали ги харесвате

Малко мистерия може да ви помогне да спечелите сърцето на човека срещу вас. Изследвания сочат, че хората ви харесват повече, когато не знаят, дали изпитвате подобни чувства към тях.

Ако приличате на предишния им партньор

couple_love_sunset_hugs_39638_2560x1600

Това да приличате на предходния партньор на обекта ви на желание, може само да помогне. За жените това е много по-определящо, отколкото за мъжете, стига до извода направено изследване.

Ако жестикулирате активно с ръце

Изследвания по време на „бързи срещи“ стигат до извода, че мъже и жени, които в много по-голяма степен жестикулират с ръце и са експанзивни, се радват на по-голям интерес от насрещната страна.

Продължава на следваща страница…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …