вторник , януари 16 2018
Начална Страница / Любопитно / Какво да очакваме от следващата серия от сагата Междузвездни войни?

Какво да очакваме от следващата серия от сагата Междузвездни войни?

Първият филм от сагата Междузвездни Войни – „Силата се пробужда“ бе изключителен бокс-офис хит.

Филмът се превърна в най-бързо добралата се кинопродукция до ключовите приходи от 1 милиард долара, едва за 12 дни. В същото време му бяха необходими само 20 дни да изпревари Аватар, като филм с най-големи приходи в САЩ.

След осемнадесет седмици на екран, сагата регистрира приходи от 2.07 милиарда долара в световен мащаб, което изостава с малко зад лидера в класацията Аватар и неговите 2.2 милиарда долара.

Не е изненадващо, че от Disney вече правят планове за следващите филми, като те включват излизането на общо шест продукции до 2020-та година.

Ето какви са очакванията за следващия филм от поредицата, който най-вероятно ще се появи на екран през декември на тази година.

323

Както много източници вече потвърдиха, той ще започва от там, откъдето приключи „Силата се пробужда“ и ще се казва „Rogue One: A Star Wars Story“.

Историята на филма се развива преди събитията от оригиналния филм от 1977-ма година и следва Джин Ерсо и група бунтовнически пилоти на мисия за открадване на плановете на „Звездата на смъртта“.

Идеята за филма се основава частично на събитията от серията „Нова надежда“ и по-конкретно от началните надписи: „По време на битката шпиони на съпротивата успяват да откраднат тайните планове на основното оръжие на Империята – Звездата на смъртта“.

Предвид на това, че събитията се случват преди „Нова надежда“, се очаква да се появят герои като Мон Мотма. Според слуховете ще видим и други герои като Дарт Вейдър, Хан Соло и Боба Фет.

Филмът е под режисурата на Гарет Едуардс (Годзила) и се очаква де се появи по кината на 16-ти декември 2016-та година.

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …