петък , януари 19 2018
Начална Страница / Любопитно / Кандидатствайте за най-добрата работа в света

Кандидатствайте за най-добрата работа в света

Исландската бюджетна авиокомпания WOW Air предлага може би „най-добрата работа на света“.

Тя ще плаща на четирима души да пътуват до водещи туристически дестинации това лято, като от тях ще се изисква да „запечатват“ преживяванията си в социалната мрежа Snapchat.

Периодът на пътуването до четирите избрани дестинации – Барселона, Копенхаген, Варшава и Сан Франциско е между юни и август.

best job

Освен хотелите и самолетните билети, на пътуващите ще бъде отпуснат и определен бюджет за харчене в посетените дестинации. Всяко пътуване се очаква да трае между три и осем дни, като по време на него, избраните кандидати ще трябва да отбележат поне две сериозни Snapchat-активности.

„Пътниците ще са изложени на сериозна активност в социалните мрежи“, се казва още в съобщението на сайта на WOW Air.

Кандидатите за длъжността трябва да са на възраст над 18 години да говорят добре английски и да са в добро физическо и психическо здраве. Те са окуражавани да дават идеи за събития, които да отразяват в Snapchat, като в крайна сметка авиопревозвачът ще прецени към кои ще се предържат.

За да кандидатствате трябва да снимат двуминутен клип в Snapchat, който да съхраните на устройствата си и да изпратите на сайта на WOW Air. Трябва да се приложат още  е-мейл адрес, както и профилите в социалните мрежи Instagram и Twitter.

WOW Air ще обяви избраните на 17-ти май.

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …