четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Любопитно / Най-бедните “звезди“

Най-бедните “звезди“

Да си известен вече не означава задължително да си богат. Има някои известни личности, които разполагат с изключително ниско благосъстояние. Ето някои от тях:

Майк Тайсън

майк тайсън

Бившият шампион в тежка категория, е разполагал с 300 милиона долара по време на пика на своята кариера. Серия от неблагоприятни събития от края на 80-те години обаче, доведоха до рязко понижение в състоянието на звездата. Разводът с актрисата Робин Гивънс и лежането в затвора заради изнасилване, намалиха състоянието на Тайсън до едва 3 милиона долара към днешна дата.

Линдзи Лоън

линдзи лоън

Кариерата на Лоън стартира бурно с дебюта на групата „Mean Girls“ през далечната вече 2004-та година. Не минава много време и професионални проблеми за Лоън започват да изяждат банковата й сметка. Трудното подсигуряване на роли и „тежките купони“, водят до лични и професионални неприятности за актрисата.

През 2012-та година, данъчните поемат контрол върху активите й, за да платят данъчни задължения в размер на 200 000 долара. Серия от интервюта с Опра Уинфри, са донесли на звездата добрата сума от 2 милиона долара, по-голямата част от която е била използвана за изплащане на данъчни просрочия и разходи за рехабилитация.

Към днешна дата, състоянието на звездата възлиза на около 500 000 долара.

Крис Тъкър

крис тъкър

Крис Тъкър, който всички познават, като партньора на Джеки Чан от „Час Пик“, получи 20 милиона долара за първото продължение на култувата екшън-комедия. Той успява да договори нови 40 милиона долара, за да участва в следващите продължения на филма.

Въпреки доста добрите сделки, към днешна дата Тъкър е с 11.5 милиона долара на минус, благодарение на данъчни задължения, които не е платил и няколко имота, чиито ипотеки не плаща.

Тъкър се надява да излезе от бремето на дълговете с нов филм, в който си партнира с Айс Кюб.

Продължава на следваща страница…

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …