неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Любопитно / Невероятен факт за Facebook

Невероятен факт за Facebook

Каква е тайната зад успеха на най-голямата социална мрежа Facebook? Компанията не почива на „стари лаври“ и постоянно въвежда нови продукти.

Нещо повече… Социалната мрежа има вече четири продукта в портфолиото си ползвани от над 1 000 000 000 (един милиард) души всеки месец, в почти всички държави в света.

Десет интересни факта за Facebook, които ще ви впечатлят

Последният продукт на Fcaebook, който влезе в „престижната група на милиардерите“ е Messenger.

С над един милиард потребителя на месец, може да се похвали и другото приложение за инстантни съобщения, закупено от социалната мрежа – WhatsApp.

messenger

Другите продукти на социалната мрежа, които се отличават с над 1 милиард активни потребителя на ден, са нейните социални групи, както и самата социална мрежа.

През последните години услугата Messenger, еволюира от просто приложение за съобщения, до напълно самостоятелна операционна платформа, в която потребителите могат да правят много неща. Това включва да си изпращат пари един на друг, да провеждат разговори, да си поръчват Uber, или букети с цветя.

Закърбърг доказа, че който се смее последен, се смее най-добре

Думите на Марк Закърбърг бяха, че бизнес потенциалът на Messenger не е „интересен“, докато приложението не натрупа критична маса от 1 милиард посетителя. Това вече е факт, така че най-вероятно предстоят интересни новини, свързани с него в бъдеще.

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …