петък , януари 19 2018
Начална Страница / Автомобили / Този кабриолет на Ferrari, който дори не е показан официално, вече е разпродаден…

Този кабриолет на Ferrari, който дори не е показан официално, вече е разпродаден…

Новият кабриолет на модела 2017 Ferrari LaFerrari бе потвърден от компанията и макар още неофициално представен, вече е разпродаден…

От представянето на лимитираната версия на Ferrari LaFerrari през 2013-та година циркулират слухове, че моделът ще бъде представен и в разновидност без покрив.

ferrari-laferrari-spyder-11f

Това вече е официално. Италианският производител на суперавтомобили показа снимки на модела си без покрив. Той се очаква да направи големия си дебют през октомври по време на автомобилното изложение в Париж.

От компанията обаче запазват в тайна официалното име на модела, както и произведените бройки, до октомври.

10-те най-скъпи автомобила, продавани на аукцион

Искате и вие да си купите такъв автомобил? За съжаление няма как да направите това, защото от Ferrari обявиха, че неназованите бройки вече са продадени.

Дизайнът на автомобила е бил представен на потенциалните купувачи по-рано през годината, след което приемането на поръчките е било прекратено…

la ferrari

Не е назована и цената, при която са продадени неизвестните бройки. Съдейки обаче по цената от 1.4 милиона долара за 499-те броя на модела Ferrari LaFerrari, едва ли тук ще става въпрос за по-малка сума.

Единственото известно за автомобила със сгъваем покрив са неговите технически характеристики.

А те са – 6.3-литров V12 двигател, подпомаган от система от електрически мотори, подобно на модела от 2013-та година. Мощността му е 950 к.с. Подобрена е аеродинамичната форма, както и шасито, което да предоставя същите възможности като тези на купето.

Купувачите ще могат да избират между два варианта на падащ покрив – единият от въглеродни частици, а другият ще е стандартен.

Провери също

електрическа триколка

Тази електрическа триколка може да промени света на електромобилите

Всеки водещ автомобилен производител се насочва към представяне на нови електрически модели през следващите години. …