четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Няколко съвета за това как да станете по-добър в работата си

Няколко съвета за това как да станете по-добър в работата си

Има много кариерни съвети, които могат да са ви полезни. Ето още няколко, които можете да добавите към тях, които е възможно да сте чували досега:

Не се претоварвайте

„Не поемайте повече задачи, отколкото можете да понесете“, съветват експертите. Понякога това „да се преработвате“, може да ви пречи по пътя нагоре по корпоративната стълбица.

overwork

Ако изглеждате вечно изморен и стресиран, то можете да не бъдете сметнат за правилния човек, на който да се поверят повече отговорности и който може да се бори със стреса.

Уважавайте общото пространство

Уважавайте общото пространство. Не гответе риба в микровълновата печка или не оставяйте чинийте си неизмити. Това създава впечатление, че сте разхвърляна и неподредена личност, която не спазва общи правила и норми и не се съобразява с останалите. Как можете да очаквате да ви направят „тим лидер“?

Излизайте с колегите си

hangout

Ако сте нов на определена работа, да пропуснете първите покани от колегите, ви е проява на голяма грубост. Могат да ви отлъчат и повече никога да ви нямат доверие.

Нагърбвайте се със задачи, които не са конкретно насочени към вас

Издигането в кариерата до голяма степен се свързва с това да поемате отговорности, които не са ви директно вменени. На хората им отнема много повече, за да допринасят за компанията си повече, отколкото се очаква от тях. Това се цени особено много от мениджърите.

Показвайте на другите хора, че са приоритет за вас

показвайте респект

Ако хората виждат, че проверявате смартфона си след всяко обаждане, но не им вдигате, то те осъзнават, че за вас са „маловажни“. Това означава, че в бъдеще, когато имате нужда от тях, също ще сте „нисък приоритет“ за тях.

Продължава на следваща страница

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …