събота , май 27 2017
Начална Страница / Съветите на успелите / Безценен съвет от Джордж Сорос, който да не забравяте

Безценен съвет от Джордж Сорос, който да не забравяте

Джордж Сорос, известен като човекът „победил британската централна банка“, е един от най-следените инвеститори в света. Той е известен с цитатите си относно непредсказуемостта на фондовите пазари.

Ето един безценен съвет на Сорос, който инвеститорите е добре да не забравят никога, дори и когато пазарът върви в тяхната посока…

Историята на успеха на Джордж Сорос

„Финансовите пазари като цяло са непредсказуеми. Ето защо всеки инвеститор трябва да има няколко разработени сценария… Идеята, че можете да прогнозирате какво ще се случи на пазара, напълно противоречи с моите възприятия за пазара“, коментира гениалният инвеститор.

george-soros-owes-him-1952389829

Когато Сорос направи този коментар, фондовите пазари отбелязаха сериозни движения, в следствие на сривът в цената на петрола, политическата нестабилност и растящата заплаха от терористични атентати.

Въпреки добрия старт на пазарите в началото на годината, щатските индекси се търгуват без съществена промяна в нивата си, което може да е като симптом за „затишие пред буря“.

Ето защо инвеститорите е добре да се връщат към съвета на Сорос, когато нещата започнат да им изглеждат „прекалено розови“.

Провери също

обитации

Колко можете да загубите от облигации в среда на повишение на лихвите?

Да сте наясно с това колко точно риск поемате, е ключово за да предпазите портфейлите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *