неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Акциите на Apple поскъпват до 146 долара?

Акциите на Apple поскъпват до 146 долара?

Днес се очаква да е ключов ден за Apple, като компанията ще представи нови продукти и услуги. Това логично повдига въпроса накъде ще се движат акциите на компанията от тук насетне?

Отговор на този въпрос, се опитва да даде известният анализатор Каролин Бороден от FibonacciQueen.com, в интервю за финансовото издание „Mad Money”.

Движението на най-голямата по пазарна капитализация компания в света, се насочва към такова, което много наподобява вече наблюдаван ръст. Става въпрос за повишението от дъното през април на 2013-та година, когато акциите на компанията поскъпнаха от нива при 45.71 долара, смята Бороден.

apple

Бороден използва също така Фибоначи-нива, за да определи докъде може да се простре потенциалният ръст на акциите. На база на седмичната графика на акциите на Apple, напълно възможно е те да се повишат до 146 долара, смята техническия анализатор.

Това поскъпване обаче, няма да се случи за месец – два. Тази цена най-вероятно ще бъде достигната в рамките на следващите няколко години, смята още Бороден. За да се развие този сценарий обаче, книжата на компанията не бива да се понижават под ключовата граница на подкрепа при ниво от 89 долара.

Най-близката съпротива в момента е при нива между 110.70 и 112 долара. Следващи трудности най-вероятно ще бъдат налице при нива между 116 и 121 долара, смята още експертът.

Пробив на последното ниво, може лесно да отведе книжата на компанията към посочената таргет цена от 146 долара, смята Бороден.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *