сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Да се поучим от един финансов магьосник

Да се поучим от един финансов магьосник

Много често сме казвали, че ключът към забогатяването е в това да живеете „под възможностите си“. За тези, които биха ни обвинили в това, че даваме съвет за нещо твърде невъзможно, ще дадем един реален пример.

Всички си спомняме малкия магьосник Хари Потър. Знаете ли обаче, че актьорът, който играе ролята, на практика е финансов магьосник? Защо?

Скучната тайна на забогатяването е

Защото Даниел Радклийф, актьорът изиграл Хари Потър, ни дава нагледен пример как може да се живее под възможностите на всеки.

Въпреки, че Радклийф става много известен и спечелва доста добро състояние за несретната си възраст, той не е похарчил нито цент от богатството си в размер на близо 100 милиона долара, от участието си в популярната поредица.

А вие какво щяхте да направите, ако имате 100 милиона долара? Много е възможно това състояние да се е стопило до момента…

хари потър

Радклийф е изкарал 94 милиона долара от поредицата „Хари Потър“. Това едва ли е особена изненада, предвид на факта, че осемте филма от франчайза, където той играе основна роля, са със сумарни приходи в размер на 8 милиарда долара по целия свят.

Двадесет и седем годишния вече актьор обаче, съхранява богатството си.

„Наистина не правя нищо с парите си“, коментира Радклийф, пред изданието Belfast Telegraph в края на миналия месец. „Много съм благодарен за това, което имам. Наличието на подобно състояние означава, че не трябва да се притеснявам за пари, което е много приятна свобода. Тази свобода ми дава спокойствие и да следвам кариерата, която искам… За хората, които са ме гледали, искам да дам някаква стойност, а не да участвам в скапани филми до края на живота си за пари“, коментира Радклийф.

Провери също

дивиденти

Компаниите с повишаващ се дивидент – правилния избор от 1972 насам

Щатските акции са при най-високите си нива в историята. И все пак, оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *