вторник , декември 12 2017
Начална Страница / Съветите на успелите / Да се поучим от един финансов магьосник

Да се поучим от един финансов магьосник

Много често сме казвали, че ключът към забогатяването е в това да живеете „под възможностите си“. За тези, които биха ни обвинили в това, че даваме съвет за нещо твърде невъзможно, ще дадем един реален пример.

Всички си спомняме малкия магьосник Хари Потър. Знаете ли обаче, че актьорът, който играе ролята, на практика е финансов магьосник? Защо?

Скучната тайна на забогатяването е

Защото Даниел Радклийф, актьорът изиграл Хари Потър, ни дава нагледен пример как може да се живее под възможностите на всеки.

Въпреки, че Радклийф става много известен и спечелва доста добро състояние за несретната си възраст, той не е похарчил нито цент от богатството си в размер на близо 100 милиона долара, от участието си в популярната поредица.

А вие какво щяхте да направите, ако имате 100 милиона долара? Много е възможно това състояние да се е стопило до момента…

хари потър

Радклийф е изкарал 94 милиона долара от поредицата „Хари Потър“. Това едва ли е особена изненада, предвид на факта, че осемте филма от франчайза, където той играе основна роля, са със сумарни приходи в размер на 8 милиарда долара по целия свят.

Двадесет и седем годишния вече актьор обаче, съхранява богатството си.

„Наистина не правя нищо с парите си“, коментира Радклийф, пред изданието Belfast Telegraph в края на миналия месец. „Много съм благодарен за това, което имам. Наличието на подобно състояние означава, че не трябва да се притеснявам за пари, което е много приятна свобода. Тази свобода ми дава спокойствие и да следвам кариерата, която искам… За хората, които са ме гледали, искам да дам някаква стойност, а не да участвам в скапани филми до края на живота си за пари“, коментира Радклийф.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *