понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Дж. Роджърс: Доларът ще стане „балон“

Дж. Роджърс: Доларът ще стане „балон“

Щатският долар може да достигне балонизирани нива, следствие на търсенето на инвеститорите на „спасителни активи“, според легендарния инвеститор Джим Роджърс.

„Доларът ще стане надценен“, коментира Роджърс в интервю за Real Vision TV в петък. „Нещо повече, доларът може да се превърне дори в балон, в зависимост от това колко лоша ще е кризата“, смята още експертът.

Хората все по-често търсят „спасителни острови“ за инвестициите си и насочват спестяванията си към долари, смята експертът.

10-те най-печеливши сделки на всички времена

„Щатската валута е силна и ще продължи да е силна, защото всички които са паникьосани за развитието на света търсят сигурност“, прогнозира инвеститорът с папионка. „В момента всички си мислят, че долара е сигурно място, но това не е така…“.

MW-DO749_Jim_Ro_ZG_20150624153247

Роджърс сподели в интервюто още, че в момента той има голяма експозиция към щатската валута. „Просто няма в какво друго да се инвестира“, коментира още той.

„Притежавам щатски долари в момента. Не защото смятам, че доларът е проводник на сигурност, а защото хората смятат, че е проводник на сигурност. А това означава, че доларът най-вероятно ще продължи да поскъпва“, допълни още той.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *