сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Милиардер: Няма голяма разлика между това да имаш 20 милиона и милиард

Милиардер: Няма голяма разлика между това да имаш 20 милиона и милиард

Да се влезе в клуба на милиардерите е мечта за много от вече заможните предприемачи. Какво обаче точно е усещането, да притежаваш богатство от десет цифри, споделя Чип Уилсън, основател на компанията за фитнес-облекла – Lululemon Athletica .

Уилсън открива, че е станал милиардер, когато банките се свързват с него и компанията му става публична през 2007-ма година.

Джак Ма: Ето защо бедните ще си останат винаги бедни

„Това промени минимално живота ми, защото щях да правя точно същите нeща, които правя сега и за без пари“, коментира Уилсън, като добавя, че парите не са факторът който го мотивира да продължава напред.

„Един предприемач трябва да може да работи 18-19 часа на ден, не заради парите, а заради това да види, дали идеята в която вярва, се приема също и от света“, допълва още милиардерът.

Уилсън не вярва, че това да имаш един милиард долара и голямо благосъстояние в размер на част от тази сума, дава някаква разлика в начина на живот.

lululemons-founder-gave-a-bizarre-and-cringeworthy-interview

„Няма голяма разлика между това да имаш, да кажем 20 милиона долара и да си милиардер, честно казано“, допълва още Уилсън.

През изминалата година Уилсън напусна борда на директорите на Lululemon, компанията която основа през 1998-ма година. Преди две години неговата жена и син основаха компанията Kit и Ace , търговска верига проектираща работни дрехи и други аксесоари, подкрепени от голямото състояние на Уилсън.

Въпреки, че Уилсън вече не е в борда, той остава най-големият акционер в Lululemon, като написа писмо към акционерите наскоро, призоваващо за реформи в компанията.

Провери също

дивиденти

Компаниите с повишаващ се дивидент – правилния избор от 1972 насам

Щатските акции са при най-високите си нива в историята. И все пак, оказва се, че …

Един коментар