неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Ето какво мисли гениалният Дейвид Тепър за пазара в момента

Ето какво мисли гениалният Дейвид Тепър за пазара в момента

Когато Дейвид Тепър, един от най-успешните портфолио-мениджъри на всички времена говори, пазарът мълчи и слуша. Ето какво мисли, гениалният инвеститор за пазара в момента, изразил своето мнение в интервю за финансовото издание CNBC вчера.

Ето как да си успешен на фондовите пазари!

Тепър коментира пазара, само ден преди президентските избори в САЩ, за които като че ли всички са единодушни, че Хилъри Клинтън ще спечели.

David-Tepper

И докато Тепър се изказа негативно за Тръмп, той също така изрази не особено ласкави коментари и за Хилъри Клинтън. В крайна сметка обаче, Тепър явно ще подкрепи Клинтън за президент.

Като цяло, основателят на хеджфонда Appaloosa Management е „много предпазлив към пазара в момента, макар и не особено мечи настроен. Тепър е сравнително слабо инвестирал в акции в момента, като разполага с много кеш.

Широкият индекс S&P 500 се понижи с около 2.5% от последната поява на Тепър на 17-ти октомври в медиите.

Днес обаче, Тепър коментира, че се е възползвал от спада, за да направи някои покупки, защото 2080 пункта за индекса е долната граница, до която S&P 500 ще се понижи, според него.

В петък, индексът приключи на отрицателна територия, за да регистрира най-дългата си серия на спад от 36 години, в период от девет търговски сесии.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *