понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Р. Далио: Неизвестните са повече от това, което се знае

Р. Далио: Неизвестните са повече от това, което се знае

Най-големият хеджфонд в света, все още не е решил какви изводи да си направи след президентската победа на Доналд Тръмп.

Рей Далио: Предстои голямо свиване

„Много повече не знаем в момента, от това което знаем“, коментира легендарният инвеститор Рей Далио, ръководител на най-големият хедж фонд в света, в писмо към клиентите на фонда, два дни след изборите.

„Според нас, пазарът ще се фокусира все повече върху това какво се очаква да прави Тръмп, отколкото от това какво казва, че ще прави“, допълва още инвестиционното гуру.

далио

Според Далио, изборната победа на Тръмп означава, че „има много по-широк кръг от възможни политики“, които трябва да се вземат в предвид от инвеститорите. „Би било грешка да се почива върху риториката от предизборната кампания, като определящ фактор за реалните политики, които Тръмп ще провежда“, прогнозира още Далио.

„В момента навлизаме в много интересни времена“, смята гениалният инвеститор.

Фондът на Далио, с активи в размер на близо 150 милиарда долара, следи от близо няколко направления, които се очакват да се повлияят от изборната победа на Тръмп. Една от тях е регулаторната реформа и Фед.

Мандатът на Джанет Йелън, като ръководител на Фед, изтича през февруари на 2018-та година, заедно с още няколко важни поста, които ще бъдат освободени догодина.

„Залозите тук са високи“, смята Далио, като уточнява, че изборът на Тръмп е много възможно да повлияе върху политиката на Фед.

Изборът на Тръмп, първоначално изпрати щатските индекси силно надолу, но възстановяването им бе също толкова бързо, като индексът на сините чипове Dow приключи при нов исторически рекорд.

Провери също

дивиденти

Компаниите с повишаващ се дивидент – правилния избор от 1972 насам

Щатските акции са при най-високите си нива в историята. И все пак, оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *